Αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο φαντάρος στη νήσο Ρω

Κρητικός με καταγωγή από το Ηράκλειο ήταν ο 22χρονος οπλίτης που έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ φυλούσε
σκοπιά στο νησί της Ρω. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 22χρονος Ηρακλειώτης που υπηρετούσε για 3,5 μήνες στη ΔΑΝ Μεγίστης έστρεψε το υπηρεσιακό του τουφέκι στο κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι γονείς του ενημερώθηκαν για την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια τους και μεταβαίνουν στη Ρόδο.

Μόλις χτες το 22χρονο παλικάρι ανέβαζε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αντάλλαζε σχόλια με φίλους και γνωστούς και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που ακολούθησε ...

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερα στοιχεία για τη δραματική αυτοκτονία του νεαρού φαντάρου, ούτε και έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν τον 22χρονο στο απονεννοημένο διάβημα. 

Ο στρατιώτης είχε παρουσιαστεί με την 2018 Β/ ΕΣΣΟ και είχε τοποθετηθεί στο Καστελόριζο, όπου υπηρετούσε τους τελευταίους τρεισήμιση μήνες. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

Θανάσιμος Τραυματισμός Οπλίτη Θητείας του Στρατού Ξηράς

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ (ΠΖ) Ε.Τ. της 2018 Β/ ΕΣΣΟ, δυνάμεως της ΔΑΝ Μεγίστης, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στη νήσο Ρω, και περί ώρα 08:40 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με το ατομικό του οπλισμό. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Οι οικείοι του έχουν ενημερωθεί για το συμβάν. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται και θα υπάρχει συνέχεια ενημέρωσης.

cretalive.gr

Σχόλια