Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κ. Ραχήλ Μακρή για την εισβολή Τζιχαντιστών του FSA σε κούρδους στο ΚΥΤ της Μόριας στην Μυτιλήνη


 Αρχίζει σιγά - σιγά να αποκαλύπτεται διεθνώς (Αγγλία, Σουηδία, Γαλλία, Αυστρία κ.α.) πως πίσω από το «δικαίωμα» των δήθεν
«προσφύγων» στην ανωνυμία και την απόκρυψη στοιχείων προέλευσης, κρυβόταν η προνομιακή μεταχείριση που επιφύλασσαν οι Ευρωπαϊκές «χώρες υποδοχής» σε κάθε λογής καθάρματα, δηλαδή ξένους πράκτορες, παιδοδουλέμπορους, εγκληματίες ποινικού δικαίου, βιαστές και τζιχαντιστές τρομοκράτες ανθρωποσφαγείς.

Στόχος ήταν εξαρχής, η εξόντωση χριστιανικών και μη-ισλαμικών κοινοτήτων (Κούρδοι, Γιαζίντι, Αλεβίτες) σε Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία, ώστε το «άσυλο» να παρέχεται αποκλειστικά σε μη - αφομοιώσιμους και ανεπίδεκτους εργασίας «πρόσφυγες» για να υπονομευθεί ταχύτατα η κοινωνική και εθνική συνοχή στη Δυτική Ευρώπη στα πρότυπα του ελληνικού «πειράματος».

Μέχρι τώρα στην Ελλάδα αυτό γινόταν ειρηνικά με την αλληλεγγύη της 5ης φάλαγγας Συριζαίων, ΜΚΟ και μπαχαλάκηδων.
Μετά την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία και το «άνοιγμα» των ελληνικών συνόρων του Έβρου στους αληθινούς Κούρδους πρόσφυγες, η αιματηρή αντίδραση των Τούρκων πρακτόρων και τζιχαντιστών ISIS, FSA ήταν θέμα χρόνου.

Ραχήλ Μακρή 
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


Σχόλια