Μεγάλες στιγμές στη Νεμέα - Παλαίμαχοι Παννεμεατικού - Παλαίμαχοι Πανιωνίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση των παλαιμάχων του ΠΑΣ Παννεμεατικός με τους αντίστοιχους
του Πανιωνίου.
Μεγάλη η τιμή να βρίσκονται στο γήπεδο "ιερά τέρατα" του ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί φυσικά με τα αστέρια του παρελθόντος του συλλόγου μας.



Μπορεί οι "κυανέρυθροι" να επικράτησαν 2-4 και να προσέφεραν και ορισμένες στιγμές μοναδικές, όμως και οι δικοί μας αστέρες έβγαλαν στο χόρτο πολύ όμορφα πράγματα.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Κουτσοδήμος Αθ. και ο Χρήστος Γκόφας με μια υπέροχη ατομική προσπάθεια.
Κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε το κάτι παραπάνω..
Είμαστε σίγουροι ότι σε επόμενη προσπάθεια, θα είναι περισσότεροι οι φίλαθλοι.
Όμορφη στιγμή η παρουσία των μικρών από τις Ακαδημίες μας, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας από το χέρι όλες αυτές τις προσωπικότητες του παρελθόντος και των δύο ομάδων.


Τα αστέρια του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα του Παννεμεατικού στο φιλικό με τους παλαιμαχους του Πανιωνίου ήταν: Δαλαμαρίνης Δ. (προπονητής), Δημόπουλος Δ., Μπέκος, Ρογκάκης, Τσεκούρας (c), Μπρίνιας, Όψιμος, Μανάβης Σ., Γκάνας, Καραμάνης, Κόλλιας, Ψυρρής, Φρούσιος, Πιέρρος, Πυργάκης Ι., Κουτσοδήμος Αθ., Καρνασιώτης, Καρυώτης, Κόρακας, Γκόφας, Καραναστάσης, Παπαλαμπρόπουλος, Γκατζογιάννης


Στιγμές που ξεχώρισαν πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης των παλαιμάχων του Παννεμεατικού, με τους αντίστοιχους του Πανιωνίου, ήταν φυσικά οι τιμητικές πλακέτες που δόθηκαν.
Ο Δήμος Νεμέας τίμησε τους Γιώργο Δέδε (μεγάλη μορφή του Πανιωνίου), Δημήτρη Χριστοδούλου (βετεράνο παίκτη των "κυανέρυθρων" και νυν γενικό γραμματέα των παλαιμάχων), Νόνι Λίμα, Χρήστο Εμβολιάδη και Δημήτρη Ναλιτζή.
Οι παλαίμαχοι του Παννεμεατικού τίμησαν τον κ. Μιχάλη Δόνα, τον αγνό φίλαθλο και πρώην παράγοντα του Πανιωνίου, για όλα όσα έχει προσφέρει και στις δύο ομάδες.
Τέλος οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου, τίμησαν το Δήμαρχο Νεμέας κ. Κώστα Καλαντζή, επίσης τον κ. Μιχάλη Δόνα, τον προπονητή των παλαιμάχων κ. Δημήτρη Δαλαμαρίνη, ενώ δόθηκε και τιμητική πλακέτα προς τον ΠΑΣ Παννεμεατικό, για τη συνεργασία που υπάρχει σε επίπεδο Ακαδημιών με τους "κυανέρυθρους".


Σχόλια