Βγήκαν μαχαίρια για τα ψηφοδέλτια στη ΝΔ

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Δείτε τι αναφέρεται σε δημοσίευμα
της kontranews (Κυριακή 22-4-2018)

Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Αργολίδα: Στη λίστα εκτός από τον Γιάννη Ανδριανό θα είναι η Σόνια Τάνταρου, ο οικονομολόγος Σπύρος Στείρης, η γιατρός Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Τάσος Πουλής και ο δημοτικός σύμβουλος Αργους Παναγιώτης Σκούφης.

Αρκαδία: Εκτός του σαμαρικού βουλευτή Κώστα Βλάση, στη λίστα θα είναι η δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά, ο Νίκος Γιαννακόπουλος και ο Χρήστος Κουμουνδούρος.

Κορινθία: Πλην του νυν βουλευτή Χρήστου Δήμα που θα είναι υποψήφιος, στη λίστα θα είναι οι πρώην βουλευτές Νίκος Ταγαράς και Κώστας Κόλλιας, ενώ υποψήφια θα είναι η εκπαιδευτικός Γιώτα Μπάγκα. Από το Μητρώο Στελεχών θα αξιοποιηθεί η πολιτικός μηχανικός Σοφία Αναγνωσταρά και ο Πάνος Καραχάλιος, διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας.

Λακωνία: Εκτός του νυν βουλευτή Θανάση Δαβάκη στη λίστα θα είναι η πρώην βουλευτής Φεβρωνία Πατριανάκου, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και επιχειρηματίας Γιάννης Κουλιζάκος, καθώς και ο Λέανδρος Καλογεράκος, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Συζητείται ακόμα ο πρώην διευθυντής της Ν.Δ. Μενέλαος Δασκαλάκης. 

Μεσσηνία: Εκτός από τον πρ. πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά που εκλέγεται χωρίς σταυρό, στη λίστα θα είναι ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πολιτευτής  Μίλτος Χρυσομάλλης, ο γιατρός Παναγιώτης Χαλβατσιώτης και ο πρέσβης Χρήστος Παναγόπουλος. Συζητείται ο δικηγόρος Δημήτρης Αναστασόπουλος που ήταν και υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ.

Σχόλια