Παραιτήθηκε και ο Παπαδημητρίου μετά την Αντωνοπούλου – Σενάρια ανασχηματισμού

Αργά τη νύχτα η παραίτηση του υπουργού μετά την απομάκρυνση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου μετά το ζήτημα που προέκυψε για την
επιδότηση ενοικίου. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου υπέβαλε αργά τη νύχτα την παραίτηση στον Πρωθυπουργό ο οποίος και την έκανε δεκτή.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ωστόσο θεωρείται θέμα χρόνου να γίνει και επίσημα γνωστό το… διαζύγιο.

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν μετά το Συνέδριο της Τρίπολης. Εκ των πραγμάτων πλέον ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης θεωρείται βέβαιος. Και ως ημέρα διεξαγωγής του πιθανολογείται η Τετάρτη.

Οι πληροφορίες της ΕΦ.ΣΥΝ. αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και του εξήγησε ότι η απόφαση ήταν μονόδρομος μετά την παραίτηση της κ. Αντωνοπούλου.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον κ. Παπαδημητρίου για τις προσπάθειες που κατέβαλε στο πεδίο των επενδύσεων.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ ο οποίος επικοινώνησε με την πλευρά του υπουργού, επιβεβαιώνοντας την είδηση, Παπαδημητρίου και Τσίπρας συμφώνησαν να έχουν μια συνάντηση μετά την επιστροφή του Τσίπρα από την Τρίπολη, όπου θα βρεθεί στις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου βρέθηκε στην Τρίπολη προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Κατά την έξοδό του, ζητήθηκε ένα σχόλιο για την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να πει κάτι.

Ολα ξεκίνησαν από την αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, έπαιρνε επίδομα ενοικίου 12.000 ετησίως, παρά την τεράστια περιουσία της.
eleftherostypos.gr

Σχόλια