Κινητοποίηση των αγροτών της Αργολίδας στη ΔΟΥ Άργους

Κινητοποίηση στη ΔΟΥ Άργους με αγροτικά μηχανήματα που ξεκίνησαν από τα χωριά του Αργολικού κάμπου διοργάνωσε ο
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Νομού Αργολίδας. 
Οι αγρότες πραγματοποίησαν και πορεία με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ σε κεντρικούς δρόμους του Άργους.

Ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά από σύσκεψη του Συλλόγου μας και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για κλιμάκωση του αγώνα, βγαίνουμε για άλλη μια φορά στο δρόμο.Μέσα από το Σύλλογό μας, οργανωμένα και συντεταγμένα, όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα, μπαίνουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.Όλοι και όλες δίνουμε την μάχη!Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ενημέρωση και την αγωνιστική ενεργοποίηση των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, με στόχο τη μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

Αυτή η μάχη στρέφεται ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα που εφαρμόζονται στα πλαίσια της ΚΑΠ της ΕΕ, των μνημονίων και, γενικότερα, των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Απέναντι στα μπλόκα που θα στήσουμε θα βρίσκονται και αυτή τη φορά η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την ΚΑΠ, ψηφίζουν και υλοποιούν τα μνημόνια. Οι μεγαλέμποροι, οι μονοπωλιακοί όμιλοι και οι τραπεζίτες που εκμεταλλεύονται τον κόπο μας εξασφαλίζοντας τεράστια κέρδη. Οι μεγαλοαγρότες - επιχειρηματίες που καιροφυλακτούν ν' αρπάξουν τη γη και το βιός μας.

Αγωνιστικά στο πλευρό μας θέλουμε να είναι ξανά οι σύμμαχοί μας, που ήταν δίπλα μας και στις προηγούμενες κινητοποιήσεις μας. Οι εργαζόμενοι, οι μικροί επαγγελματοβιοτέχνες και τα άλλα λαϊκά στρώματα της Αργολίδας. Μαζί στον αγώνα γιατί έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς στόχους.

Τα αιτήματά μας είναι συγκεκριμένα, δίκαια κι αφορούν στην ίδια την επιβίωσή μας».
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Σχόλια