Π. Πιτσάκης: Ελάτε Μαζί να πάμε την Κορινθία στην κορυφή

Μία νέα εποχή ξεκίνησε από χθες το βράδυ για το Επιμελητήριο της Κορινθίας αλλά και για το Κορινθιακό επιχειρείν
Ευχαριστώ δημόσια τις παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους κκ. Σπηλιωτακάρα και Ραψωματιώτη, όπως και τους εκλεγμένους συμβούλους τους, που μου εμπιστεύθηκαν την θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου.

Σε πείσμα των καιροσκοπικών σειρήνων, έβαλαν το ΕΜΕΙΣ πάνω απο το ΕΓΩ και άνοιξαν τον δρόμο για την ανανέωση του Επιμελητηρίου, αφήνοντας πίσω την εποχή της απομόνωσης και της αποξένωσης.
Ευχαριστώ τους 11 συμβούλους που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Απο σήμερα είμαι Πρόεδρος για όλους και τους 21 συμβούλους  και οι πόρτες του Επιμελητηρίου θα είναι πάντα ορθάνοικτες.
Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα για το καλό των Κορινθίων επιχειρηματιών αλλά και της κοινωνίας.
ΚΑΛΩ δημόσια τους κκ. Παναγιώτη Λουζιώτη και Σωτήρη Μουρίκη, όπως και τους εκλεγμένους συνεργάτες τους να ενωθούν μαζί μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε πράξη ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπατριώτες μας που επιχειρούν σε τόσο αντίξοες συνθήκες.
Οι εκλογές τελείωσαν και τυπικά και τώρα πρέπει ενωμένοι και πολύ δυνατοί να δουλέψουμε για να ξαναφέρουμε το Επιμελητήριο στην πρώτη θέση της εκτίμησης του επιχειρηματικού κόσμου και την Κορινθία εκεί που της αξίζει.
Δεσμεύομαι και θα εγγυηθώ την ενότητα, τις ίσες ευκαιρίες και την ανανέωση.
Δεσμεύομαι και θα δουλέψω για το καλό όλων μας.
Γνωρίζετε ότι δεν έχω δεσμά και εξαρτήσεις απο κανένα και θα συνεργαστώ με όλους γιατί η εποχή θέλει συνθέσεις και οι επιχειρηματίες του νομού με την ψήφο τους μας έδειξαν τον δρόμο της συνεργασίας.
Η ευθύνη είναι κοινή και πρέπει να φέρουμε και πάλι κοντά στο Επιμελητήριο τον επιχειρηματικό κόσμο.
Οι επιχειρηματίες, οι έμποροι και οι επαγγελματίες κρατούν όρθια την χώρα και τώρα καλούμαστε εμείς να δώσουμε το σύνθημα της αντεπίθεσης στο μέλλον μαζί με τους Κορίνθιους για να ξαναγίνει η Κορινθία μας, ο πρώτος νομός της χώρας.
Είναι στο χέρι μας!
ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε.

Παναγιώτης Πιτσάκης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Σχόλια