Δ. Ραψωματιώτης: Δουλεύουμε για τις εκλογές και την επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο

Στο Δήμο Βέλου - Βόχας είχε συνάντηση με τους υποψηφίους και υποστηρικτές του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», ο
επικεφαλής, Δημήτρης Ραψωματιώτης, το βράδυ της Τετάρτης. 
Ο Υποψήφιος Πρόεδρος δίνοντας μεγάλη έμφαση στους περιφερειακούς δήμους, και όχι μόνο σε αυτόν της Κορίνθου, βρέθηκε στο Βοχαϊκό για να συνομιλήσει, να συντονίσει ενέργειες και δράσεις και να μεταφέρει σε υποψηφίους και υποστηρικτές το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί για τον συνδυασμό, ένα ρεύμα το οποίο «ακουμπά» επάνω στην προσδοκία ενός Νέου και Ισχυρού Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Οι υποψήφιοι και υποστηρικτές από την πλευρά τους, μετέφεραν στον Δημήτρη Ραψωματιώτη τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που θα πρέπει να προτάξει η νέα Διοίκηση, ούτως ώστε να είναι αποτελεσματική και να αποκαταστήσει το κύρος του θεσμού στις συνειδήσεις τους.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης και των διαδικαστικών της εκλογικής διαδικασίας, άνοιξε η συζήτηση της επόμενης ημέρας στο Επιμελητήριο. «Δεν εργαζόμαστε ως συνδυασμός μόνο επάνω στο κομμάτι των εκλογών. Εργαζόμαστε για την επόμενη ημέρα στο Επιμελητήριο, γιατί είμαστε έτοιμοι να το διοικήσουμε», δήλωσε ο Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν τρία:

Το πρόβλημα με την ασφαλή χρήση των θαλασσών και την πρώτη ενέργεια που ο συνδυασμός ως νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου θα κάνει.
Η απουσία κατάλληλου χώρου με συγκεκριμένες προϋποθέσεις για τη φιλοξενία και λειτουργία εκθέσεων και ειδικών εκδηλώσεων.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της παραλίας του Δήμου Βέλου – Βόχας και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να επέλθει αλλαγή, αναβάθμιση και περαιτέρω αξιοποίηση.

Κοινή πεποίθηση όλων υπήρξε η αλλαγή σελίδας στο Επιμελητήριο και η διαβεβαίωση, πως όλοι θα εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις, καταθέτοντας γνώσεις, εμπειρίες και ιδέες, υπηρετώντας την επίτευξη του κοινού στόχου.

Σχόλια