Εκλογές Επιμελητηρίου Κορινθίας: Επίσημη πρώτη για το συνδυασμό "Αλλαγή 2017" του Παναγιώτη Πιτσάκη

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στην αίθουσα συσκέψεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού "Αλλαγή 2017" με επικεφαλής τον  Παναγιώτη Πιτσάκη.
Όπως είπε ο κ. Πιτσάκης, "ο συνδυασμός 'Αλλαγή 2017' δημιουργήθηκε από επαγγελματίες της αγοράς και νοικοκυραίους".
Πρόκειται για επαγγελματίες της καθημερινότητας οι οποίοι ξέρουν τι θα πει επιταγή, τι θα πει γραμμάτιο και φόρος και δεν είναι ούτε επαγγελματίες υποψήφιοι, ούτε συνταξιούχοι, ούτε κρατικοδίαιτοι, ούτε ζουν με επιδόματα, ούτε είναι μισθωτοί και δεν καθοδηγούνται από κόμματα. Οι μόνοι πόροι τους είναι η δουλειά τους και οι επιχειρήσεις τους και θέλουν να φέρουν την αλλαγή, είπε ο κ. Πιτσάκης. Γι αυτό και κατεβαίνουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου.
Συνεχίζοντας επεσήμανε ότι "οι υποψήφιοι είναι πληγέντες από την κρίση, τις τράπεζες, την συμπεριφορά του κράτους, προς την ιδιωτική πρωτοβουλία και από τη συρρίκνωση της αγοράς.

Επαγγελματίες που επένδυσαν τα χρήματά τους στην Κορινθία για να δημιουργήσουν ανάπτυξη στον τόπο τους.
Πρόκειται για ανθρώπους που κατεβαίνουν για πρώτη φορά στην πολιτική με σκοπό την αλλαγή αλλά που ζητούν και την συμμετοχή των Κορινθίων επιχειρηματιών.
Πρεσβεύουν το νέο το διαφορετικό, το πετυχημένο. Τώρα είναι πλέον η ώρα που μιλούν οι επαγγελματίες της Κορινθίας και αγωνίζονται για το δικό τους μέλλον. Μπήκαμε στην τελική ευθεία και απο φαβορί πάμε ολοταχώς για τη νίκη στις εκλογές της επόμενης Κυριακής" κατέληξε ο κ. Πιτσάκης.


korinthostv.gr

Σχόλια