Δυναμική παρουσία της Οινοποιίας Σελλάς στην έκθεση Peloponnisos Expo 2017!

Για πρώτη φορά η Οινοποιία Σελλάς από τις Αρχαίες Κλεωνές του Δήμου Νεμέας συμμετέχει, με
οργανωμένο περίπτερο,  αυτές τις μέρες  στην έκθεση Πελοπόννησος Expo 2017, η οποία πραγματοποιείται στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χλμ Άργους-Ναυπλίου. 


Η έκθεση άνοιξε τις πύλες την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με την εναρκτήρια εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, οι πρόεδροι των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και πλήθος βουλευτών, αυτοδιοικητικών παραγόντων και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων.

Στην έκθεση συμμετέχουν οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, επιμελητήρια, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς από την Πελοπόννησο και όχι μόνο.

Αξίζει τα τονίσουμε ότι ήταν και η μοναδική συμμετοχή στην Έκθεση από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Νεμέας.


Σ.Σ. Αισθητή η απουσία των παραγωγών και των επιχειρήσεων αλλά και του Δήμου Νεμέας για την προβολή των φημισμένων προϊόντων της Νεμέας

Παρόμοιες πρωτοβουλίες για την προβολή των φημισμένων προϊόντων της Νεμεάτικης γης μας δείχνουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής στον αγροτικό τομέα.




Σχόλια