«Απόδραση» από τη Νεμέα (0-1) για Άγιο Γεώργιο (video)

Ιστορικής σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Άγιος Γεώργιος, ο οποίος επιβλήθηκε 0-1 του Παννεμεατικού, στον 1ο του αγώνα στην Α’ Κατηγορία, δείχνοντας ότι θα
είναι γενικά ένας δύσκολος αντίπαλος.

Στο 1ο μέρος, οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, οι παίκτες του Γιάννη Χόντια όμως δε φοβήθηκαν, ούτε αγχώθηκαν και βγήκαν αρκετές φορές μπροστά.

Μάλιστα απείλησαν πρώτα, όταν μετά από λάθος γύρισμα του Παλυβού, ο Ξύδης πήρε την μπάλα, βρέθηκε απέναντι από το Ζαφείρη, πλάσαρε όμως άουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία.

Κάπου εκεί ο Παννεμεατικός άρχισε να βρίσκει πατήματα, βγήκε καλύτερα στην επίθεση και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαρρή να πλασάρει άουτ, αν και βρέθηκε απέναντι από τον Καλογερή.

Ο Άγιος Γεώργιος ζήτησε μάλλον δίκαια στη συνέχεια πέναλτι σε ανατροπή του Χουσελά από το Ζαφείρη, με τους γηπεδούχους να χάνουν μια ακόμα μοναδική ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά ο Καλογερής είπε «όχι» στον Κώστα Σαρρή.

Στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, ανάγκασαν τον Άγιο Γεώργιο σε παθητικό ρόλο, αλλά και πάλι απώλεσαν τις ευκαιρίες.

Ο Κορωνίδης είχε ένα καλό σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ο Καλογερής μπλόκαρε το σουτ του Καλύβα, που αν και έκανε υπέροχη ενέργεια, το τελείωμα δεν ήταν το ιδανικότερο, αλλά η απίθανη ευκαιρία δεν είχα ακόμα χαθεί.

Μετά από πάσα του Κριαρά, ο Κορωνίδης βρέθηκε απέναντι από τον Καλογερή και αντί να δει δίπλα του έναν εκ των Σαρρή η Τζα που ακολουθούσαν χωρίς αντίπαλο, προτίμησε να πλασάρει στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι !!!

Και επειδή όταν χάνεις τις ευκαιρίες, συνήθως δέχεσαι το γκολ, στη μοναδική ίσως αξιόλογη επίθεση των φιλοξενούμενων στο 2ο μέρος, ο Ξύδης πάτησε όμορφα στον Γκόνο, ο νεαρός ξέφυγε από τον Μαντζιώρο, έκανε τη σέντρα και ο Σίνα με υπέροχο διαγώνιο σουτ νίκησε το Ζαφείρη, κάνοντας το 0-1 (80’) μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Παννεμεατικός δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, καθώς ο Καλογερής μπλόκαρε εντυπωσιακά και το γυριστό του Τζίνη, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από πλευράς νικητών, κορυφαίος ο Πετρόπουλος, ενώ εξαιρετικό ματς έκαναν και οι Γκόνος, Δόσης, Ασλάνογλου, Χουσελάς Ν. ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια και του πολύπειρου Γιώργου Ξύδη.

Για τον Παννεμεατικό, που ίσως και να δικαιούταν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, κορυφαίος όλως ο Ποτήρης, εξαιρετικός ο Τζίνης, ενώ θετική η παρουσία των Μπλάτσου, Καλύβα και Μαντζιώρου (α’ μέρος).

Ο διαιτητής κ. Μπεκιάρης ελέγχεται για τη μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά και από την κακή διαχείριση καρτών, καθώς χαρίστηκε αρκετές φορές σε παίκτες του Αγίου Γεωργίου, τιμωρώντας παρόλα αυτά, σωστά αυτούς του Παννεμεατικού.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Μαντζιώρος, Καλύβας, Μπλάτσος, Ποτήρης, Τζίνης, Κριαράς, Παλυβός, Τζας, Κορωνίδης, Σαρρής (77’ Ανδριανόπουλος)

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Καλογερής, Γκόνος, Δόσης, Μπούφης, Πετρόπουλος, Ασλάνογλου, Βαραβέρης, Ξύδης, Μπάρμπας (83’ Σελαμάι), Χουσελάς Ν., Αντωνόπουλος Π. (60’ Σίνα) 


apopsi24.gr

Σχόλια