Οργισμένη και αποστομωτική απάντηση Καμπόσου για την διαχείριση των απορριμμάτων (VIDEO)

Οργισμένη και αποστομωτική απάντηση Καμπόσου για όσους πολεμούν την συμφέρουσα λύση του δήμου Άργους Μυκηνών, για την διαχείριση
των απορριμμάτων.

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με ένα δεκάλεπτο βίντεο εξηγεί για ακόμα μία φορά τον τρόπο με τον οποίον πραγματοποιήθηκε ο εν λόγω διαγωνισμός και επιτίθεται εναντίον του αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλου.

«Αναγκάζομαι να επικοινωνήσω ξανά επειδή ακούω μερικούς ανθρώπους που δεν θέλω να χαρακτηρίσω ούτε βλάκες ούτε συναλλασσόμενους ή επικίνδυνους. Η πρώτη εταιρία στον διαγωνισμό μας μειοψήφησε με 29,45 ευρώ τον τόνο και τη δεύτερη εταιρία με 34,9 που είναι ο Ηλέκτωρ, όλα μαζί, με ΦΠΑ, βγαίνει 45 ευρώ», λέει ο δήμαρχος Άργους.
«Η διαδικασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου κοστίζει περίπου 120 ευρώ ο τόνος, 85 ευρώ συν μεταφορικά, συν όλο το σύστημα που έχει εμπλοκές, που θα πληρώσετε εσείς!», προειδοποιεί και εξακολουθεί λέγοντας ότι το σύστημα όλο έχει θορυβηθεί επειδή ο Δήμος Άργους είχε αυτό το πολύ θετικό, όπως λέει, γα τους πολίτες αποτέλεσμα στον διαγωνισμό του.

Ακόμη, ο δήμαρχος εξηγεί ότι δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή της κατασκευής εργοστασίου στη συμφωνία, επειδή για το εργοστάσιο, που θα κοστίσει 550.000 ευρώ, τα χρήματα θα δοθούν από το υπουργείο, ενώ και για τα μηχανήματα, υπάρχει πρόβλεψη να εξασφαλιστούν τα χρήματα μέσω ΕΣΠΑ.
Στη συνέχεια, κατηγόρησε ευθέως τον κ. Χειβιδόπουλο ότι έχει μεγάλο καημό, όπως είπε, τώρα που τελειώνει το «αντιπεριφερειαρχιλίκι», να κάνει την καρέκλα του δημάρχου επάγγελμα.
Χειβιδόπουλος έχει έναν μεγάλο καημό, τελειώνει το αντιπεριφερειαριλίκι, και νομίζει ότι η καρέκλα του δημάρχου είναι επάγγελμα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν. Η EcoStar Διαλυνάς έκανε τη διαφορά.

«Δαγκώνουν τις αλυσίδες τους από την τρέλα που τους έχει χτυπήσει στο κεφάλι συνεπεία του γεγονότος ότι  έχουν αποκαλυφθεί όλα τα σχέδιά τους», δηλώνει ο κ. Καμπόσος.




Σχόλια