Μιχάλης Χριστοδουλίδης: Φέσωσαν τον ελληνικό λαό με νέα ομόλογα επιτοκίου 4,62%, την ώρα που το Euribor κινείται με -0,25%

Την ώρα που το ΣτΕ με εντολή δανειστών, διέγραψε φορολογικές αξιώσεις και εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις δις ευρώ


Την ίδια ώρα, που κυβέρνηση και δικαιοσύνη διέγραψαν τις λίστες των ληστών.

Την ώρα που η καθεστωτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υπέγραψε μέχρι και συμπληρωματικό μνημόνιο απαλλαγής και αποζημίωσης 100.000 € στον Γεωργίου για το έγκλημα της αλλοίωσης των στοιχείων για το χρέος της χώρας, προκειμένου να εκταμιεύσει 8,5 δις εκ των οποίων τα 6,9 θα πάνε για την αποπληρωμή ομολόγων που κατέχει η ΕΚΤ, η κυβέρνηση εμπαίζει για άλλη μια φορά τον δοκιμαζόμενο και τρομοκρατούμενο λαό με υποτιθέμενες εξόδους στις αγορές.

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αφού φέσωσε άνευ λόγου και αιτίας με 1 δις ευρώ επιπλέον την χώρα και αφού εξασφάλισε μια καλή «αρπαχτή» για τις ξένες τράπεζες, πανηγυρίζει για το επίτευγμα της όπως ακριβώς πανηγύριζε και η κυβέρνηση Σαμάρα - Βενιζέλου.

Μια εγκληματική κυβέρνηση που χρέωσε τον ελληνικό λαό με νέα ομόλογα με επιτόκιο 4,62%, την ώρα που το Euribor κινείται με -0,25% που στο κλείσιμο της αξιολόγησης συμφώνησε εποπτεία μέχρι το 2060, εφόσον ξεπληρώσει ο λαός το 75%, ενός χρέους που πριν λίγες μέρες για πολλοστή φορά το Δ.Ν.Τ το χαρακτήρισε εξαιρετικά μη βιώσιμο.

Η αλήθεια είναι κ. Τσίπρα και κ. Καμμένε, ότι έχετε υπογράψει συζήτηση για επιστροφή στις αγορές μετά τον Αύγουστο του 2018 και εφόσον επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι πλεονασμάτων θράσους 3,5% και ανάπτυξης 2,2% και εφόσον καταστήσετε βιώσιμο το μη βιώσιμο χρέος.

Κε Τσίπρα και κε Καμμένε, αν θέλατε να αντλήσετε 1 δις, ξεκινήστε να στείλετε εφοριακούς στα σπίτια συγκεκριμένων ολιγαρχών της χώρας που βεβαιωμένα χρωστούν στο ελληνικό δημόσιο 1 δις ευρώ. Τις διευθύνσεις τους τις γνωρίζετε.

Μέχρι τότε, συνεχίστε να δουλεύετε τον ελληνικό λαό χρησιμοποιώντας τις μεθόδους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να απολαμβάνετε διακοπές στα κότερα και τις βίλες των εφοπλιστών φίλων σας, συνοδεία Υπουργών με φουσκωτά.

Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ – Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

Σχόλια