Ραχήλ Μακρή - Μιχάλης Χριστοδουλίδης: Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διέγραφε 4,3 εκατ. ευρώ οφειλών υπέρ Δήμων και ΔΕΗ σε φυγόδικους επιχειρηματίες, έστελναν συνεργεία για να κόψουν το ρεύμα σε ειδικό σχολείο στο Ίλιον. Συγχαρητήρια

Πριν λίγες μέρες συνεργεία της ΔΕΗ έφθασαν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Ιλίου, προκειμένου να κόψουν το ρεύμα, λόγω οφειλών προς ΔΕΗ ΑΕ.


Ωστόσο, η παρέμβαση του Δημάρχου κ. Ν. Ζενέτου απέτρεψε την διακοπή του ρεύματος.
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με απόφαση της διέγραψε 4,3 εκατ. ευρώ οφειλών υπέρ Δήμων και ΔΕΗ στον Μαρινόπουλο.

Την ίδια ώρα που με υπαγορευμένη από νέο ανερχόμενο ολιγάρχη της χώρας, τροπολογία διέγραψαν 38 εκατ. Ευρώ προστίμων στην εταιρεία που του εκχώρησαν μπιρ παρά, έστελναν συνεργεία για να κόψουν το ρεύμα σε ειδικό σχολείο στο Ίλιον.
Η ανικανότητα μιας κυβέρνησης έφτασε σε σημεία να θέτει πλέον σε κίνδυνο πολίτες και μικρούς μαθητές.

Το Μέτωπο Νίκης συγχαίρει τον Δήμαρχο Ιλίου Για την αποτροπή της απαράδεκτης αυτής πράξης και καλεί την κυβέρνηση της συμφοράς, όπως παραιτηθεί.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός - Σμήναρχος ε.α Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ – Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

Σχόλια