Οι Δηλώσεις ΟΣΔΕ συνεχίζονται κανονικά – Καταληκτική ημερομηνία 15 Μαΐου 2017

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ στο γραφείο «Σπύρος Πιέρρος» το οποίο  είναι Πιστοποιημένος Φορέας Α’, παρέχει

αναβαθμισμένες υπηρεσίες και έχει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των παραγωγών.


Στο γραφείο μας, εξυπηρετούνται  απρόσκοπτα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα δεκάδες παραγωγοί ημερησίως, οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι αιτήσεις τους είναι ορθά καταχωρημένες και η επιδότησή τους διασφαλισμένη 100%.


Μέχρι τις 15 Μαΐου μπορούν οι παραγωγοί να υποβάλλουν τη φετινή ενιαία αίτηση ενίσχυσης, ενώ τελευταία μέρα για τροποποιήσεις χωρίς ποινές ορίζεται η 31η Μαΐου. 

Ο αγρότης για να υποβάλλει την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης και προκειμένου να πιστοποιηθεί πρέπει υποχρεωτικά να ταυτοποιηθεί μέσω των προσωπικών του κωδικών της εφαρμογής taxisnet. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση ο παραγωγός πρέπει να φροντίσει έγκαιρα για τον κωδικό taxisnet, αν δεν τον γνωρίζει να ενημερωθεί από τον λογιστή του και μαζί με τον ΑΦΜ εμείς θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πιστοποίηση και ορθή υποβολή της αίτησης.

Οι αγρότες μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο «Σπύρος Πιέρρος», που βρίσκεται στην οδό Ευστ. Παπακωνσταντίνου 36 καθημερινά από τις  8:00 έως τις 20:00 .

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είτε για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2746023562 
(ηλεκτρονική διεύθυνση: pierrososde@gmail.com).






Σχόλια