1ο Across Country Club Hotel & Suites Charity Gala Fashion Show 2017


Το Σάββατο 22 Απρίλιου έλαβε χώρο το «1ο Across Country Club Hotel & Suites Charity Gala Fashion Show 2017» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του
πολυτελούς ξενοδοχείου Across Country Club. 

To Καρπενήσι βίωσε μια ανεπανάληπτη βραδιά λάμψης και ομορφιάς. Φιλοξένησε την κυρία Κρίστι Κρανά διευθύντρια του Cristi Academy και Cristi Models Agency σε μια βραδιά σταθμό για την περιοχή. Τα δέκα υπέροχα μοντέλα από την σχολή, φορέσαν ρούχα από Έλληνες σχεδιαστές και επαγγελματίες του χώρου. Η αρχή έγινε με δημιουργίες από Χαρά Κουμεντάκου (Made by JK) , εν συνεχεία Chris & Tonia και η εκδήλωση έκλεισε με υψηλή ραπτική από τον Μίλτο (Miltos Couture).

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν φιλανθρωπικός με την στήριξη του Δημοτικού Παντοπωλείου Καρπενησίου. Την εκδήλωση στήριξαν πάνω από πενήντα συντοπίτες από το Καρπενήσι και την Αθήνα, που μαζί με τους υποστηρικτές και χορηγούς της εκδήλωσης, επιτελέσαν το φιλανθρωπικό τους έργο προς τους συνανθρώπους μας.

Ο όμιλος Across Hotels & Resorts στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του, ξεκίνησε μια δράση όπου κάθε χρόνο θα πραγματοποιεί μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στα ξενοδοχεία διαχείρισης του. Φέτος η αρχή έγινε από το νεότερο απόκτημα του ομίλου το Across Country Club Hotel & Suites στο Καρπενήσι. Ο κύριος Κωνσταντίνος Σκεπετάρης υπεύθυνος επικοινωνίας του ομίλου στον χαιρετισμό του εξέφρασε την αγωνία του για συνέργειες και έτεινε το χέρι του προς το Δήμαρχο και τις τοπικές αρχές να προβάλλουν και να στηρίξουν μαζί τον προορισμό Καρπενήσι.   

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κύριος Νίκος Σουλιώτης στον χαιρετισμό του αναγνώρισε τις αγωνίες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και τους αγώνες της. Δεσμεύτηκε να συμβάλει σε εκδηλώσεις, που στηρίζουν πρώτα τους αναξιοπαθούντες πολίτες του Δήμου αλλά και την προβολή της τουριστικής δραστηριότητας της περιοχής.

            Την εκδήλωση παρουσίασε αφιλοκερδώς η κυρία Κρίστι Κρανά η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από την ένθερμη υποδοχή, που έλαβε από τους απλούς πολίτες του Καρπενησίου και τα υπέροχα εδέσματα που στάθηκαν πειρασμός. Η κυρία Κρανά ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το Beauty Querie με την makeup artist κυρία Βασιλική Σιαξαμπάνη και το Katrin Coiffure με την hair stylist κυρία Κατερίνα Γαλανοπούλου με την δεκαμελή ομάδα της από την Αθήνα για την ιδιαίτερη φροντίδα των μοντέλων.

Την εκδήλωση στήριξαν οι χορηγοί επικοινωνίας  Ράδιο Καρπενήσι 97,5 ,το Energy Radio 94,2 από το Αγρίνιο , το Nostos 100.6 από την Αθήνα , ο τουριστικός οδηγός GTP (Greek Travel Pages), το ηλεκτρονικό περιοδικό ΕΜΕΙΣ, το Sport Management Greece και το Vima του Politi.

Η κυρία Κρανά ευχαρίστησε την ταβέρνα ο Παράδεισος και Νασιόπουλος (το χωριάτικο), το café meze Villaggio, την  εταιρεία ΤΣΟΚΑΣ -τουριστικά λεωφορεία, την Rainbow waters για τα νερά της εκδήλωσης , την εταιρεία Καφές Ουζούνογλου για τα 3 κιλά καφέ και το Catering Kitsios Fresh για τα 5 κιλά ψωμί για ένα μήνα για τις οικογένειές του παντοπωλείου, το  κατάστημα ενδυμάτων Ξένη, τα μπαρ Onar και το Club Status και φυσικά όλους όσους ήταν παρόντες. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τον τουριστικό οργανισμό ARGO TRAVEL για τον άμισθο συντονισμό της όλης εκδήλωσης και δεσμεύτηκε για νέες δράσεις άμεσα.  



Σχόλια