Έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους «σπουδαίους» ο ΑΡΗΣ Βοχαϊκού (VIDEO)

Μόνιμη στήριξη στην ομάδα ανακοίνωσε  η Rap Group

Δεν ήταν μια συνηθισμένη κοπή
πρωτοχρονιάτικης η φετινή για την ομάδα του ΑΡΗ Βοχαϊκού. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε, στο πλαίσιο αυτής, να βραβεύσει τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα, όλους όσοι έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΆΡΗ, τις ομάδες που παίζουν στη Γ΄ Εθνική αλλά και παράγοντες που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν από τους χορηγούς της ομάδας, με το Μέγα Χορηγό, την εταιρία RAP GROUP, ν’ ανακοινώνει δια του εκπροσώπου της στην εκδήλωση, κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη, την απρόσκοπτη στήριξή της για όλες τις αγωνιστικές περιόδους που θα έρθουν! «Είμαστε μαζί, είμαστε στην ίδια οικογένεια. Και επειδή στη ζωή μας έχουμε μάθει να τιμούμε την οικογένεια, σας λέω ότι σαν εταιρία θα είμαστε δίπλα σας, όχι μόνο για τον επόμενο χρόνο, αλλά για όλα τα επόμενα χρόνια» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ραψωματιώτης μετά τη βράβευσή του.

Από το Δ.Σ. του ΆΡΗ βραβεύτηκαν ακόμα, ο Πρόεδρος της Ελλάς Βέλου κ. Γιώργος Τριαντάφυλλος και ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού ΄Ασσου κ. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου για την πολυετή προσφορά τους στο κορινθιακό ποδόσφαιρο, οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κορινθία στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ, καθώς και ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Σπορ, κύριος Δημήτριος Λουκάκης. Επίσης, τιμήθηκαν όλοι οι παλαίμαχοι αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Αμέσως μετά τις βραβεύσεις, κόπηκε η βασιλόπιτα από τον αρχηγό της ομάδας Σωτήρη Λίλιο, με το φλουρί να «εντοπίζεται» στο κομμάτι του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αργυρόπουλου.





Σχόλια