Δεν μας χωράει ο πλανήτης

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στη χώρα μας η δημιουργία της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας, η οποία θα είναι Ανώνυμη Εταιρεία, με την επωνυμία
Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΚΔΕ).


Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία δημιουργείται επειδή το νέο Μνημόνιο προβλέπει τη μεταφορά των Ελλήνων σε άλλον πλανήτη, ώστε να την παραλάβουν άδεια οι νέοι της ιδιοκτήτες.

Τελικά, θα γίνει Grexit αλλά στο διάστημα.

Αρχικά, θα στείλουμε στο διάστημα μια ελιά, ένα κλήμα και μια βάρκα, ώστε, αν καταστραφεί η Ελλάδα, να την ξαναφτιάξουμε στον Άρη.

Άλλωστε, όλοι οι πλανήτες έχουν ελληνικά ονόματα και αυτό αποδεικνύει πως οι πλανήτες είναι ελληνικοί, όπως η φέτα και η Μακεδονία.

Στη συνέχεια, θα εκτοξεύσουμε στο διάστημα έναν δορυφόρο, για να βλέπουμε την Τατιάνα Στεφανίδου δορυφορικά και να την στέλνουμε στα πέρατα της οικουμένης, για να εκπολιτίσουμε τους βαρβάρους.

Η δημιουργία της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας έχει τρομοκρατήσει τους εξωγήινους που δεν ξέρουν πού να κρυφτούν για να μην εντοπιστούν από τους Έλληνες που έχουν ανώτερο πολιτισμό.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Διαστημικής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, είναι αδιανόητο να μην διαθέτει η Ελλάδα διαστημική υπηρεσία, ενώ είναι αυτονόητο η Ελλάδα να έχει ξεπουληθεί, να την εγκαταλείπουν οι Έλληνες και τα νοσοκομεία της να μην έχουν γάζες.

Η πρώτη ελληνική αποστολή θα καρφώνει ελληνικές σημαίες στο διάστημα αλλά, αν πάνε οι Τούρκοι να τις κατεβάσουν και να βάλουν την δική τους, θα σηκώνονται τα ελληνικά διαστημόπλοια και θα τους αναχαιτίζουν ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη.

Με την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία, εκπληρώνεται και η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού πως θα πάρουμε ξανά την Πόλη με εκστρατεία από τον Κρόνο.

πιτσιρίκος


Σχόλια