Π. Καψής: "Πολιτικός επίτροπος ο Μουλόπουλος στον ΔΟΛ"

Στις εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη αναφέρθηκε ο κ. Παντελής Καψής, πρώην υπουργός και επί σειρά ετών εργαζόμενος στα
δημοσιογραφικά μέσα του συγκροτήματος.


Αναλυτικότερα, ο κ. Καψής, μιλώντας στον Flash 96, ανέφερε: "Ελήφθη μία απόφαση, να αναλάβει τον δημοσιογραφικό κατά κάποιο τρόπο έλεγχο ή συντονισμό ή διαχείριση του Βήματος και των Νέων ο κ. Μουλόπουλος, την ώρα που δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του συγκροτήματος. Το πρόβλημα του συγκροτήματος είναι οικονομικό". 

"Ο διορισμός ενός, ας μου επιτραπεί ο όρος, πολιτικού επιτρόπου, ο οποίος έκανε και προγραμματικές δηλώσεις, ποιά κριτική είναι αποδεκτή από εδώ και στο εξής, μόνο η τεκμηριωμένη κριτική, λέει και ποιοί θα βγαίνουν στο Βήμα F.M., δεν μπορεί ο κ. Πάγκαλος, λέει, να αποκαλεί τον πρωθυπουργό τσογλάνι, έκανε δηλώσεις δηλαδή λογοκριτικού χαρακτήρα, μοιραία προκάλεσαν πάρα πολύ σοβαρά ερωτηματικά", επεσήμανε. 

"Ότι η κίνηση αυτή υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, τον έλεγχο του Βήματος και των Νέων κυρίως και του Βήμα F.M. φυσικά, από την κυβέρνηση. Δόθηκε η εντύπωση ότι υπήρξε μία μυστική, να το πω, συνδιαλλαγή", κατέληξε.

capital.gr


Σχόλια