Κόρινθος: Ματαιώθηκε η ημερίδα του Στάθη Μπούκουρα

Σε σχετική ανακοίνωση από τον επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων πολιτών Σ. Μπούκουρα αναφέρεται:

«Κατόπιν ενημέρωσης που έλαβα ως
επικεφαλής της Πατριωτικής Κίνησης Κορίνθιων πολιτών, από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας περί κατάληψης του Δημαρχιακού Μεγάρου από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι αντιτίθενται στην ημερίδα που θα διοργανώναμε για την αναγκαιότητα εκπροσώπησης των πατριωτικών φωνών στην τοπική αυτοδίοικηση, η ματαίωση της αποτελεί μονόδρομο για εμένα καθαρά για λόγους ασφαλείας που αφορούν την προσέλευση του κοινού.



Τους ενημερώνω ότι δεν ματαιώνω την ημερίδα αυτή επειδή τους φοβάμαι, γιατί μετά την άδικη προφυλάκιση μου, έχω χάσει παντελώς την αίσθηση του φόβου. Λυπάμαι που κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται με τα στυλιάρια και τη βία, αλλά με το μυαλό και τις ιδέες.

Η ματαίωση της ημερίδας γίνεται γιατί το μήνυμα που θέλω να περάσω στην Κορινθιακή κοινωνία, δεν είναι αυτό των οδοφραγμάτων και των συγκρούσεων, αλλά της δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων και ιδεών που μάλλον δεν είναι επιτρεπτή για τους «αντιφασίστες», οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την κομματική ιδιότητα ορισμένων εκ των ομιλητών, προσέδωσαν κομματικό περιεχόμενο σε μια εκδήλωση που αφορούσε την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κύριοι, ήσασταν, είστε και θα είστε το δεκανίκι ενός σάπιου συστήματος.

Προφανώς η “επανάσταση” σας για σήμερα τελειώνει έξω από το δημαρχείο με το εκ νέου κάψιμο της ελληνικής σημαίας, ενώ λίγα μέτρα παρακάτω οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις της χώρας που οδήγησαν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, τον ενημερώνουν σήμερα στη πόλη μας, πως δεν θα χάσει το σπίτι του!!!! Συγχαρητήρια κερδίσατε επάξια τον τίτλο των “φασιστών του μέλλοντος”.»




Σχόλια