Βρέθηκαν αστυνομικοί που φρουρούσαν την Μελίνα Μερκούρη μέχρι σήμερα!

Ότι στις συνοδείες επισήμων της ΕΛΑΣ επικρατεί εδώ και χρόνια το απόλυτο χάος είναι λίγο πολύ γνωστό.

Το «λαβράκι» που έβγαλε ωστόσο το
ξεκαθάρισμα στις λίστες των αστυνομικών που ζήτησε ο υπουργός Νίκος Τόσκας ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία.



Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το nantiareport.gr ανακαλύφθηκαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι είχαν «ξεχαστεί» στην φύλαξη-συνοδεία της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, η οποία έχει αποβιώσει 22 ολόκληρα χρόνια πριν, από το 1994.

Η ειδική επιτροπή της ΕΛΑΣ σε πόρισμά της προέβλεπε ότι έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 θα αποσυρθούν από την ασφάλεια επισήμων προσώπων με φύλλα πορείας 700 αστυνομικοί και 80 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, προκειμένου να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες.

Από τους «κομμένους» αστυνομικούς- λοιπόν- διαπιστώθηκε ότι δύο εξ αυτών, μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν …στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη Οι δύο ένστολοι έλαβαν τα φύλλα πορείας για άλλες υπηρεσίες.

Αυτό που ωστόσο προκαλεί εύλογες απορίες είναι το ποιοι υπουργοί μέχρι στιγμής άφηναν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να συνεχίζεται η κοροϊδία αυτή σε βάρος των πολιτών και των φορολογουμένων. Ποιοι είναι αυτοί που υπέγραφαν τόσα χρόνια τις παρατάσεις στη θητεία των δύο αστυνομικών και πόσοι ακόμα σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί;

Σχόλια