Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί,φροντιστές, φοιτητές στο 5ο σεμινάριο της ΟΕΦΕ στην Πάτρα

Με εντυπωσιακή συμμετοχή εκπαιδευτικών και φροντιστών από ολόκληρη την χώρα, αλλά και φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάτρα το 5ο σεμινάριο
διδακτικής που οργανώθηκε από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε.και Α.Ε. Ν.Δ. Ελλάδας.




Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί και φοιτητές μεταξύ αυτών και καθηγητές από την Κορινθία όπως το μέλος της Μαθηματικής εταιρίας Παναγιώτης Σακελλαράκης  φροντιστής που δραστηριοποιείται και στην περιοχή της Νεμέας, κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο» , όπου διοργανώθηκε το σεμινάριο. Στην εναρκτήρια εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Βαφειαδάκης , ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Ν. Δ. Ελλάδας Κοσμάς Φάκος, αλλά και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Μπάμπης Νικολάου, που σημείωσαν την αξία των σεμιναρίων για την συνεχή παροχή γνώσης στους φροντιστές, αλλά και όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης, καθώς είναι πιστοποιημένα και αξιολογούνται.


Παράλληλα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Γιώργος Δάσιος , ομότιμος καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και ο παλαίμαχος φροντιστής Γιώργος Δεληγιώργης.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν αντίστοιχα ο Πρόεδρος της ΟΕΦΕ Γιάννης Βαφειαδάκης και ο ΓΓ της ΟΕΦΕ Γιάννης Γερογιαννάκης.

Τα Σεμινάρια Διδακτικής απευθύνονται κάθε χρόνο σε πάνω από 600 καθηγητές-φροντιστές από όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα προσελκύουν και το ενδιαφέρον φοιτητών.

Η επιμόρφωση έγινε και από Καθηγητές Πανεπιστημίου: στον τομέα των Φιλολογικών Μαθημάτων ο κ. Πόρποδας Κωνσταντίνος, η κ. Ράλλη Αγγελική και ο κ. Παπαζαχαρίου Δημήτριος, στον Τομέα των Φυσικών Επιστημών οι κύριοι Αλαχιώτης Σταμάτης, Κλούρας Νικόλαος και Κολιόπουλος Δημήτριος και στον Τομέα των Μαθηματικών οι κύριοι Παπασταυρίδης Σταύρος, Αρβανιτογεώργος Ανδρέας και Τζερμιάς Παύλος. Επίσης εισηγήσεις από Σχολικούς Συμβούλους, αλλά και από Φροντιστές, με σημαντική προσφορά ο καθένας τους, στον τομέα του.






Σχόλια