Νεκρός βρέθηκε ο 33χρονος στη Ζάκυνθο

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο ο 33χρονος Γιώργος Ζουπάνος που αγνοείτο στη Ζάκυνθο, σύμφωνα με το imerazante. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε σε βαθύ πλημμυρισμένο
χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου, όπως αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές του νησιού.



Το σώμα του 33χρονου βρέθηκε 3 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό του σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Από νωρίς το πρωί πυροσβέστες, αστυνομικοί και δυνάμεις της ΕΜΑΚ, αναζητούσαν τον άτυχο Γιώργο, το αυτοκίνητο του οποίου είχε βρεθεί σε χαντάκι.  Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του, που προσεύχονταν για μια ευχάριστη είδηση.

Λίγο πριν πέσει το σκοτάδι και με την συνδρομή των ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών του πυροσβεστικού σώματος, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με τον εντοπισμού της σορού του νεαρού που χθες τη νύχτα παρασύρθηκε από τεράστιες ποσότητες νερού.

Ο νεαρός άντρας είχε βγει χθες το βράδυ με παρέα για να διασκεδάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία γνωρίζει ότι μέχρι τις 02:30 τα ξημερώματα ο 33χρονος βρισκόταν σε μπαρ της Ζακύνθου. Στην συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν.

Περίπου στις 08:00 το πρωί, συγγενής του ειδοποίησε τον αδελφό του, ότι το αμάξι του 33χρονου βρισκόταν πεσμένο σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στο χωριό Βανάτο, μερικά μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του. Ο αδελφός του αμέσως ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου και την αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες.

Σχόλια