Mystery dinners: Μια ξεχωριστή βραδιά με μυστήριο, οινικές δοκιμές και εξαιρετικό μενού στο Κτήμα Γκόφα (ΦΩΤΟ)

Mystery Dinners: Περάσαμε μια ξεχωριστή βραδιά στο Κτήμα Γκόφα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και των δράσεων που διοργανώνονται μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου.




Η ιδέα των παιχνιδιών μυστηρίου δεν είναι 
καινούργια, ωστόσο εδώ βρίσκει μια διαφορετική εφαρμογή συνδυάζοντας τις Οινικές δοκιμές και το καλό φαγητό.  Αν αγαπάτε την καλή παρέα και το …μυστήριο και δεν διστάζετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο τα Mystery Dinners είναι για σας!


 Η ιστορικός και αφηγήτρια Μαρία Παπανικολάου δημιουργεί φανταστικές ιστορίες μυστηρίου αντλώντας τα θέματά της από το ευρύτερο ιστορικό τοπίο της Νεμέας και το Κτήμα Γκόφα μας φιλοξενεί παρουσιάζοντας εξαιρετικές ετικέτες και μοναδικές γεύσεις.


Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν από 6 εως 8 άτομα τα οποία ακούνε μια ιστορία, ένα μυστήριο που ζητά λύση. Οι συμμετέχοντες παίζουν ο καθένας για τον εαυτό του προκαλώντας τους υπόλοιπους και αποκαλύπτοντας το ΜΥΣΤΗΡΙΟ…

Η διασκέδαση εγγυημένη όπως και το εξαιρετικό κρασί και φαγητό.

Στην πρώτη βραδιά τους, τα MYSTERY DINNERS χθες 25 Αυγούστου, με θέμα Romeo & Juliet, έκρυβαν μια …ιστορία αγάπης που γεννήθηκε στην Παναγία των Βράχων 60 χρόνια πριν… και φυσικά σε μια ιστορία τόσο ξεχωριστή δεν μπορούσε παρά να συνοδεύσει την υπόθεση ένα ξεχωριστό κρασί το Romeo & Juliet από το Κτήμα Γκόφα ανάμεσα σε άλλες ετικέτες που συνόδευσαν τα τρία ξεχωριστά πιάτα του μενού.

Κάθε ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας!

Επόμενες βραδιές 27 και 28 Αυγούστου
Κόστος συμμετοχής: 35 € (περιλαμβάνει 3 διαφορετικές ετικέτες, τρία πιάτα: πρώτο, κυρίως πιάτο και γλυκό) και φυσικά το παιχνίδι μυστηρίου.

Κάντε κράτηση στα: 6977507402 & 6949977670 







Σχόλια