Το 4ο Λύκειο Κορίνθου συγχαίρει τους μαθητές του για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών και η Διευθύντρια του 4ου ΓΕΛ Κορίνθου κ. Μπογιατζιάν συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου του σχολικού έτους 2015-2016 για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Όπως αποτυπώνεται στη λίστα επιτυχόντων, μεγάλος αριθμός μαθητών του σχολείου μας εισήχθησαν σε παραδοσιακά υψηλόβαθμες Πολυτεχνικές και Πανεπιστημιακές Σχολές, σε ποσοστό 86% (61 από 71).
Από αυτούς, 46 μαθητές εισήχθησαν σε ΑΕΙ (ποσοστό 75%) και 15 σε ΤΕΙ (ποσοστό 25%).

Η επιτυχία αυτή αποτελεί, αναμφισβήτητα, αποτέλεσμα μεγάλου κόπου και συστηματικής  εργασίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.
Στην προσπάθεια των μαθητών μας, οι καθηγητές τους στάθηκαν πάντα αρωγοί προσπαθώντας να τους καλλιεργήσουν ταλέντα και ενδιαφέροντα, να τους προσφέρουν γνώσεις και κάθε είδους υποστήριξη. Τώρα, ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και τους ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία.

Αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν ή επέλεξαν το ενδοσχολικό απολυτήριο πρέπει να θυμίζουμε πως υπάρχουν πλείστες άλλες ευκαιρίες και μονοπάτια που μπορούν να ακολουθήσουν.
Σε κάθε εποχή, αλλά ειδικότερα στη σημερινή συγκυρία, το σημαντικό για να επιτύχει κανείς στην επαγγελματική του σταδιοδρομία είναι να αγαπάει, να αφοσιωθεί και να έχει κλίση σε αυτό που κάνει και να το κάνει με μεράκι.

Σχόλια