Αντιεξουσιαστές μπούκαραν στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Ιερή οργή έχει προκαλέσει στο ιερό πανελλήνιο η είσοδος ιερών αντιεξουσιαστών στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στην διάρκεια της ιερής Θείας Λειτουργίας.

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν φέιγ βολάν διαμαρτυρίας
για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στους πιστούς που άκουγαν με προσήλωση τα ακαταλαβίστικα λόγια του παπά.

Στη συνέχεια, οι αντιεξουσιαστές άναψαν κερί στην Παναγιά την Αναρχικιά και τον Άγιο Δημήτριο τον Καταληψία, έλαβαν τον άρτο και τον οίνο της Θείας Ευχαριστίας, και φίλησαν το χέρι του παπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Άγιο Πνεύμα, οι αναρχικοί κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς το παγκάρι -πριν προλάβουν οι παπάδες να κάνουν τη μοιρασιά-, αναγκάζοντας τον διάκονο να καλέσει την Αστυνομία, επειδή κινδύνευε η ιερή πίστη των Ελλήνων.

Όταν οι αναρχικοί είδαν πως στο παγκάρι ήταν μόνο 8,5 ευρώ, άρχισαν να βρίζουν τους πιστούς, λέγοντάς τους πως είναι τσιφούτηδες και σπαγγοραμένοι.

Οι αναρχικοί ήθελαν τα χρήματα για να πάνε στην Ικαρία να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ και να χορεύουν ξυπόλητοι στα πανηγύρια.

Ο μητροπολίτης Άνθιμος ανακοίνωσε στους αναρχικούς πως θα τους στείλει δωρεάν στην κατασκήνωση της Εκκλησίας στην Χαλκιδική αλλά θα πρέπει τα αγόρια και τα κορίτσια να μένουν χωριστά, για να ανακαλύψουν και τις χαρές του oμοφυλόφιλου έρωτα που είναι τόσο διαδεδομένος στους κόλπους της Εκκλησίας.

Οι αναρχικοί υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση του μητροπολίτη Άνθιμου, τον πήραν στα χέρια και τον πετούσαν στον αέρα, με το χρυσοποίκιλτο ράσο του να ανεμίζει και να προκαλεί ενθουσιασμό στους πιστούς που άρχισαν να χτυπάνε χαρμόσυνα τις καμπάνες.

Τα ΜΑΤ, που ήταν αραχτά στα Everest, άκουσαν τις καμπάνες και πήγαν στην Μητρόπολη για να δουν ποια ομάδα κέρδισε ο ΠΑΟΚ, οπότε έπεσαν πάνω στους αναρχικούς και υπήρξε μια ωραία μάχη μέσα στην εκκλησία με γκλομπ, χημικά και μολότοφ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η εικόνα της Παναγιάς της Μπουγατσιώτισσας και να δακρύσει η εικόνα της Παναγιάς της Σαν την Χαλκιδική δεν έχει.

Ο μητροπολίτης Άνθιμος είπε στα ΜΑΤ πως, αν πειράξουν τους αναρχικούς θα τους κόψει το Everest, οπότε αυτοί συνέλαβαν 25 πιστούς, για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους.

πιτσιρίκος

Σχόλια