Κορινθία: Ανήλικοι οι κλέφτες - Έκλεψαν σπίτια και οχήματα

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πέντε περιπτώσεις κλοπών οχημάτων, σε οικίες και σε σχολείο στη Κόρινθο, στα Εξαμίλια και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων.


Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο 17χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, οι 17χρονοι, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων, αφαίρεσαν επιβατηγό όχημα ημεδαπού και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, εντόπισαν τους 17χρονους, στα Εξαμίλια και τους συνέλαβαν, ενώ το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε, ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 5.5.2016 έως την 26.6.2016, στην Κόρινθο, στα Εξαμίλια και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, διέπραξαν δύο κλοπές σε οικίες, μία κλοπή σε σχολείο, καθώς και μία κλοπή φορτηγού οχήματος ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά, τρία κλιματιστικά μηχανήματα, μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού, καθώς και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (αλουμίνια), μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων», αναφέρεται σε αστυνομικό δελτίο τύπου.

Σχόλια