«Κύτταρο» Ανάπτυξης το Corinthian Cluster για την Κορινθία

Πράξη συνεχίζει να κάνει όσα από την αρχή πρεσβεύει το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας . Το Corinthian Cluster καθίσταται φορέας επιτάχυνσης της τοπικής επιχειρηματικότητας μέσα από δικτύωση, συνέργειες & συνεργασίες στην πράξη. Μια τέτοια πράξη, η συνδιοργάνωση με την nrg της ημερίδας «Ενέργεια και Επιχειρηματικότητα» την Τετάρτη 25 Μαίου 2016 στην Κόρινθο, ημερίδα η οποία ανέδειξε:
  • Την αξία της δημιουργικής επικοινωνίας στην ανάπτυξη της επιχείρησης,
  • Τον τρόπο που επηρεάζουν την ανάπτυξη αυτή οι νέες συνθήκες στην αγορά ενέργειας και
  • Το οργανωμένο Marketing στα ψηφιακά μέσα
  Τέτοιες ενέργειες υπηρετούν τον αρχικό στόχο του Corinthian Cluster, την  δικτύωση, την ενημέρωση και την εκπαίδευση όλων ώστε να δημιουργηθούν συνεργασίες, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που θα οδηγήσουν εν τέλει στην υλοποίηση του οράματος του Δικτύου, την δημιουργία μιας αυθεντικής Κορινθιακής ταυτότητας.

  Άνθρωποι με πείσμα, μεράκι, όρεξη για δουλειά και φυσικά γνώσεις, άνθρωποι επιτυχημένοι στο αντικείμενο τους, είναι η κινητήριος δύναμη του Corinthian Cluster. Ένας από αυτούς ο κ. Σταύρος Κεφάλας, Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Δικτύου, ο άνθρωπος που άοκνα παρουσιάζει το όραμα , τις αξίες, τους βασικούς πυλώνες του, τους λόγους που το Δίκτυο είναι το 1ο βήμα μιας  νέας Επιχειρηματικής Κορινθίας με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την πολιτισμική κληρονομιά, την κουλτούρα συνεργασίας, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, του υψηλού πολλαπλασιαστικού οικονομικού οφέλους.

  Με σταθερό προσανατολισμό στο τρίπτυχο :τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής – τουρισμός – πολιτισμός, το Δίκτυο αποτελεί μια καινοτόμα, σημαντική και αναγκαία για την Κορινθία προσπάθεια στην οποίαν όλοι όσοι ενστερνίζονται τους στόχους και το όραμά του μπορούν να  γίνουν συμμέτοχοι. Άλλωστε, η πρόσκληση που απευθύνει μέσα από τον ιστότοπό του http://www.dnek.org/ είναι σαφής: «Ελάτε να γίνουμε συμμέτοχοι στο Κορινθιακό ταξίδι» !


Στην Ημερίδα «Ενέργεια και Επιχειρηματικότητα» που συνδιοργάνωσε το Corinthian Cluster, o ΕπιχειρηματίαςΔ. Ραψωματιώτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Β. Γεώργαρης και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Σ. Σπηλιωτακάρας



Σχόλια