Τι απαίτησαν από το νέο ΔΣ του ΙΝΚΑ Κορινθίας

Από το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας αναφέρεται:
 «Με μια πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών στις εκλογές του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κορινθίας που έγιναν παρουσία δικαστικού εκπροσώπου, εκλέχτηκε το νέο ΔΣ του ΙΝΚΑ.


Τα μέλη επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπα που υπηρέτησαν το ΙΝΚΑ Κορινθίας από κρίσιμες θέσεις και τον καταξιωσαν ως θεσμό που προστατεύει τους καταναλωτές από κάθε είδους αυθαιρεσίες, παρά τις αντιξοότητες που συνάντησαν κατά την θητεία τους.


Απαίτησαν από το νέο ΔΣ να εντείνει τις προσπάθειες του έτσι ώστε να υπάρξει δωρεάν νομική βοήθεια σε πολλούς καταναλωτές που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στα δικαστικά έξοδα και να παρεμβαίνει ακόμα πιο δυναμικά και εμπεριστατωμένα στις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις για την προστασία των συνεχώς παραβιαζόμενων δικαιωμάτων των πολιτών-καταναλωτών.

Απαίτησαν επίσης από το νέο ΔΣ να δείξει ακόμη περισσότερη ευαισθησία για περιπτώσεις όπου υπάρχουν θέματα υγείας και θέματα ΑΜΕΑ, όπου τον τελευταίο καιρό παρατηρείται διάθεση συρρίκνωσης των παροχών και των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ.

Τέλος, τα μέλη με ομόφωνο ψήφισμα της ΓΣ εκδήλωσαν την μεγάλη τους εκτίμηση  στον προϊστάμενο του Νομικού Τμήματος του ΙΝΚΑ  για την αφιλοκερδή του προσφορά σε όλους τους τομείς που καλύπτει το ΙΝΚΑ».

Σχόλια