Μητσοτάκης: Να διώξουμε την επικίνδυνη κυβέρνηση των ανίκανων

«Είχα δεσμευθεί ότι σε 111 μέρες θα αλλάξουμε τη ΝΔ. Τίμησα την εντολή σας. Αλλάξαμε το Κόμμα μας και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.


«Η ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία είναι ο κύριος εκφραστής, του χώρου της λογικής, του μέτρου και της ευρωπαϊκής ομαλότητας», ανέφερε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύοντας δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση. «Στην ιδεοληψία της “πρώτη φορά Αριστερά” απαντάμε με πολιτικό ρεαλισμό. Μετατρέπουμε τις αξίες μας σε εφαρμόσιμες πολιτικές», τόνισε.

«Σας καλώ όλες και όλους σε κοινή συστράτευση, να διώξουμε την επικίνδυνη κυβέρνηση των ανικάνων, να δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Οι ιδέες μας δεν χρειάζονται κατά βάση χρήματα. Αντίθετα, φέρνουν χρήματα. Προσελκύουν επενδύσεις. Κάνουν πιο αποτελεσματικό το δημόσιο», είπε χαρακτηριστικά.

«Η πρώτη φορά αριστερά κατάφερε να μεγεθύνει όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης χωρίς να έχει να επιδείξει κανένα από τα επιτεύγματά της. Το μήνυμά μας προς την κυβέρνηση από το 10ο Συνέδριο της ΝΔ είναι: Τέλος στην παρακμή. Τέλος στην ασφυξία. Τέλος στο διασυρμό της χώρας», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης, και συμπλήρωσε:

«Αυτός που κέρδισε εκλογές υποσχόμενος ότι θα σκίσει το μνημόνιο κατάφερε να φορτώσει τη χώρα με 2 μνημόνια μέσα σε 9 μήνες. Μία λύση υπάρχει μόνο: Φύγετε μία ώρα αρχύτερα. Μόνο μια νέα αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να αναλάβει το έργο της ανασυγκρότησης της χώρας. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού ζητά λύτρωση. Λύτρωση από το ψέμα. Λύτρωση από την ανικανότητα».

«Ξεκινάμε να χτίζουμε την Ελλάδα του 2021. Την περήφανη Ελλάδα της εθνικής αυτοπεποίθησης. Ενώνουμε τη φωνή μας για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας. Πάμε μαζί μέχρι την τελική νίκη, τη νίκη όλων των Ελλήνων», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

newsbeast.gr

Σχόλια