Ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει και πέμπτο Μνημόνιο για να το σκίσει

Αφού πέρασε το τρίτο Μνημόνιο και φέρνει και το τέταρτο Μνημόνιο -που είναι προληπτικό Μνημόνιο γιατί οι Έλληνες είναι γεμάτοι προλήψεις και είναι και ματιασμένοι-, ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει τώρα από τους δανειστές και ένα
πέμπτο Μνημόνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει το πέμπτο Μνημόνιο, για να το σκίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας παρακάλεσε την Άνγκελα Μέρκελ να του χαρίσει ένα Μνημόνιο ακόμα, για να μπορέσει να το σκίσει και να δικαιωθεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να σκίσει το πέμπτο Μνημόνιο, για να εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις πως θα σκίσει το Μνημόνιο και θα το κάνει να ματώσει.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας σκίσει ένα Μνημόνιο, δεν πειράζουν τα άλλα δυο Μνημόνια που έφερε.

Σημασία έχει ο Αλέξης Τσίπρας να σκίσει ένα Μνημόνιο.

Άλλωστε, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει πως θα σκίσει το Μνημόνιο. Δεν είχε διευκρινίσει ποιο Μνημόνιο θα σκίσει. Μπορεί το τρίτο, μπορεί το πέμπτο, μπορεί το έβδομο.

Αφού ο Αλέξης Τσίπρας σκίσει το πέμπτο Μνημόνιο στο Σύνταγμα, θα προκηρύξει εκλογές, ζητώντας από τους Έλληνες να τον κάνουν ξανά πρωθυπουργό, για να εφαρμόσει το τρίτο και το τέταρτο Μνημόνιο.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει από την Άνγκελα Μέρκελ να μην χαρίσει στον Αλέξη Τσίπρα ένα ακόμα μνημόνιο για να το σκίσει, αλλά να δώσει σε αυτόν άλλα δέκα Μνημόνια για να τα εφαρμόσει καλύτερα από τον Τσίπρα.

(Δείτε λίγο αυτό το βίντεο:



Θέλω να αφιερώσω αυτό το βίντεο στους «αριστερούς». Αυτούς που έκαναν τη λέξη «αριστερός» να σημαίνει χαζός, χάπατο και απατεώνας. Δεν είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας απατεώνας. Είναι και όλοι αυτοί γύρω του. Και αυτοί που τους στήριξαν. Σαν δεξιοί. Όλοι σας.)

πιτσιρίκος

Σχόλια