Υποψήφιος για την Προεδρία της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ ο Τάσος Γρίβας, Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Νεμέας

Συνταξιούχος της ΔΕΗ, πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου, έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε θέσεις διοίκησης και ευθύνης και συγκεκριμένα ως  Διευθυντής Συντήρησης στα  Ορυχεία Μεγαλόπολης και Πτολεμαΐδας, Διευθυντής Τομέα Πολεμικών Κατασκευών στην ΠΥΡΚΑΛ και Διευθυντής και Επιτελικό Στέλεχος
Διανομής της ΔΕΗ στο Νομό Αργολίδας.

Είναι παντρεμένος με τη Φαρμακοποιό Μαρίνα Ζάχου, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά, αφού έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του  Δήμου Νεμέας «Δανιήλ Παμπούκης» και του  Συλλόγου Συνταξιούχων Νεμέας.

Συμμετέχει στη διαδικασία για εκλογή Προέδρου στην ΔΗΜ.ΤΟ Νεμέας, με την  πεποίθηση ότι οι Τοπικές Οργανώσεις και γενικά τα όργανα του Κόμματος δεν πρέπει να λειτουργούν με τη μορφή κλειστής λέσχης για λίγους.

 Άμεσος στόχος του είναι η ενότητα και η ανανέωση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας μέσω της ανάδειξης και συμμετοχής στο συμβούλιο της νέων και άφθαρτων ανθρώπων, με φρέσκιες ιδέες και διάθεση για αλλαγή νοοτροπίας και άνοιγμα του Κόμματος προς την τοπική κοινωνία, της οποίας την ενεργή συμμετοχή κρίνει απαραίτητη για τη λειτουργία της Τ.Ο. Νεμέας.  Επίσης προτεραιότητά του είναι η άμεση και ουσιαστική ενημέρωση των δημοτών της Νεμέας, των βουλευτών και πολιτευτών του Νομού μας, όσο και της κεντρικής ηγεσίας  της Νέας Δημοκρατίας  για τα προβλήματα που αφορούν τον τόπο μας (π.χ. αγροτικά θέματα, κτηνοτροφία, ανεργία, διατήρηση δημοσίων υπηρεσιών και ενίσχυσή τους κ.λπ.) και η δυναμική και αποτελεσματική διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων αυτών.

Με τις σκέψεις αυτές,  ζητά από τους εκλογείς της Νέας Δημοκρατίας τη στήριξή τους στις εκλογές της Κυριακής 3 Απριλίου και τους ευχαριστεί όλους εκ των προτέρων για τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές διαδικασίες.
                                                                                                                                                                    ΤΑΣΟΣ  ΓΡΙΒΑΣ

                                                Υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Νεμέας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σχόλια