Ευχαριστήριος Προσωπικός Λόγος Αναστασίου Μαζιώτη για την διεξαγωγή την εκλογικής διαδικασίας στο Νομό Κορινθίας με επιτυχία

   Με την ευκαιρία που μου δόθηκε θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς το επιτελείο που συνέβαλλε τα μέγιστα μέχρι σήμερα με σκοπό την διεξαγωγή την εκλογικής διαδικασίας με επιτυχία. Αυτή η επιτυχία υπήρξε χάρη στην εξαιρετική συνεργασία με τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε που μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα. 
   Θα ήθελα να ευχηθώ για την προσεχή Κυριακή 3/4/2016 σε όλους τους υποψήφιους των δημοτικών τοπικών οργανώσεων καθώς και του Συνεδρίου της
Νομαρχιακής Οργάνωσης στο Ι’ Τακτικό-Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας καλή επιτυχία, ευημερία και υγεία. 
   Ιδιαίτερα, τις καλύτερες ευχές μου τις δίνω στον συνεργάτη μου Ροτζιώκο Νίκο που συμπεριφέρθηκε άψογα ως τακτικό μέλος της Ν.ΕΦ.Ε και να τον συγχαρώ για την παιδεία, την αγωγή και το ήθος απ’ το οποίο διακατέχεται. Έπειτα, θέλω να συγχαρώ το τακτικό μέλος της Ν.ΕΦ.Ε Σαουάχ-Μαραγκουδάκη Κέλλυ για την μόρφωση που διαθέτει και να της ευχηθώ κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, μιας και τελειώνει φέτος το Πανεπιστήμιο Αθηνών παίρνοντας το πτυχίο των Κοινωνικών Επιστημών και επιθυμεί να εργαστεί στον κλάδο της Εγκληματολογίας.
   Αξίζει να μην παραλείψω την Οικονόμου Κατερίνα η οποία, έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και κάνει το Διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Την συγχαίρω για την εμπειρία, την γνώση και την εργατικότητά της. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η Σούκουλη Μαργαρίτα η οποία είναι πολιτικός μηχανικός κι επιθυμώ να την ευχαριστήσω για την αθόρυβη εργατικότητά της αλλά και την τρομερή ευγένεια της. Θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω «ήρεμη δύναμη».   
   Θα αποτελούσε σημαντική παράλειψη αν λησμονούσα τον Πανόπουλο Τάκη, επίσης πολιτικό μηχανικό ο οποίος διέθεσε προσωπικό, αδιάκοπο χρόνο καθώς και το ιδιωτικό του γραφείο που μας προσέφερε ανιδιοτελώς στην επίτευξη της εκλογικής διαδικασίας.  
   Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλη την τέως Νομαρχιακή Διοικητική Επιτροπή για την προσφορά τους στην Νέα Δημοκρατία και να ευχηθώ στο καινούργιο επιτελείο να σταθεί αντάξιο στις προσδοκίες του Νομού. Κλείνοντας τον λόγο μου θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη και ολόκληρο το επιτελείο του για την τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου για την πραγματοποίηση των αδιάβλητων εκλογών του Νομού Κορινθίας.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος Μαζιώτης Αναστάσιος.





Σχόλια