Τρικυμία εν κρανίω Ψυχάρη: Ο Τσίπρας μου χάριζε τα δάνεια για να πάρω το MEGA

Τον… ανένδοτό του με παραληρηματική δόση συνεχίζει ο Σταύρος Ψυχάρης μέσω του ΔΟΛ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», ο Αλέξης Τσίπρας το καλοκαίρι του 2014, μετά τις ευρωεκλογές, εκμυστηρεύτηκε σε στενό του συνεργάτη ότι ο έκδοτης της εφημερίδας Σταύρος Ψυχάρης
συναντήθηκε μαζί του και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του υποσχέθηκε να του χαρίσει τα δάνεια της εκδοτικής του επιχείρησης και να του χαρίσει το κανάλι στο οποίο συμμετείχε με στόχο να τον υποστηρίξει.

«Παρόλα αυτά δεν με υποστηρίζει, ούτε με τις εφημερίδες του, ούτε με το κανάλι του, τι άλλο να κάνω», υποτίθεται πως είπε ο κ. Τσίπρας στο στενό του συνεργάτη, σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα.

Το πρωθυπουργικό γραφείο έβγαλε ανακοίνωση απάντησης

«Το κεντρικό δημοσίευμα είναι άκρως αποκαλυπτικό και φανερώνει ότι ο εκδότης, Σταύρος Ψυχάρης ζητούσε επίμονα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015, τη διαγραφή των δανείων του, καθώς και πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA. Όπως άπαντες αντιλαμβάνονται, κανένα από τα δυο αιτήματα δεν έγινε δεκτό.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε στον ελληνικό λαό να μην χαριστεί σε κανέναν και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Η δικαιοσύνη ενεργεί απερίσπαστη και τα Τηλεοπτικά Μέσα θα αδειοθοτηθούν για πρώτη φορά με ανοιχτό και αδιάβλητο διεθνή διαγωνισμό».

tribune.gr

Σχόλια