Ημερίδα ενημέρωσης: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων – CLLD/LEADER»

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των σχημάτων, που θα αποτελέσουν εν δυνάμει Ομάδες Τοπικής Δράσης της Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020
(Λεωφόρος Αθηνών 58, Αθήνα - αίθουσα ισογείου), ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων – CLLD/LEADER», με ώρα προσέλευσης 9:30 π.μ.
Την έναρξη της ημερίδας θα κηρύξει με χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπος Κασίμης.
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από εκπροσώπους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΠΑΑ, σχετικά με την επιλογή και εφαρμογή των τοπικών προγραμμάτων στο πλαίσιο της Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και από εκπροσώπους της Ειδικής Υπηρεσία Κρατικών Ενισχύσεων, σχετικά με την εφαρμογή των κανονισμών που αφορούν τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας και τις κρατικές ενισχύσεις.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες για ανοικτή συζήτηση.

Σχόλια