Επίσκεψη του ΔΣ των Νέμεων Αγώνων στην κ. Κουντουρά

Μετανάστες, κινητοποιήσεις αγροτών, καθυστέρηση αξιολόγησης από το κουαρτέτο, ασφαλιστικό, ανάκληση της πρέσβειρας από την Αυστρία, μια χώρα υπό διάλυση.
Και όμως δύο άνθρωποι που συνάντησα την Πέμπτη δείχνουν πως παλεύουν για το καλύτερο, άρα υπάρχει ελπίδα,  όταν οι πολιτικοί μας
υποστηρίζουν το καλό από  όπου  κι αν γίνεται.
Ο κύριος  Χρίστος Δήμας  μας συνάντησε για να μας συνοδεύσει στην όμορφη κυρία Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.Ο βουλευτής Κορινθίας  με φρεσκάδα στην σκέψη  νοιάζεται για την Κορινθία ενημερώνεται και τρέχει. Θαυμάζει το έργο του κυρίου Στέφανου Μίλλερ και είναι πάντα δίπλα του.

Έτσι πήγαμε τρία μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την Αναβίωση των ΝΕΜΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ο κ. Σπύρος Κυριάκος Πρόεδρος, ή κ Μαρία Χρισταρά Αντιπρόεδρος, και ο κ. Γιώργος Κωστούρος μέλος, να ζητήσουμε να προωθήσει  ο ΕΟΤ στο εξωτερικό την υπόθεση των ΝΕΜΕΩΝ.

Θερμή υποδοχή τύχαμε τόσο από την ίδια όσο και από τους συνεργάτες της και αυτό  γιατί βρήκε την Αναβίωση σπουδαίο γεγονός που μπορεί να προσελκύει πολλούς τουρίστες. Μας είπε πως κάποιο στέλεχος του Ομπάμα της είχε πει πως οι Αμερικανοί κατάφεραν να βγάζουν χρήματα από το Μίκυ Μάους και εσείς με τόσες αρχαιότητες, θα έπρεπε να μην είχατε κανένα πρόβλημα. Μας έδωσε το λόγο της ότι θα βοηθήσει και μας υποσχέθηκε να δει τον κύριο Στέφανο Μίλλερ όταν γυρίσει από την Αμερική.
Όμορφη και προσηνής μίλησε μαζί μας μας έκανε ερωτήσεις για να μάθει περισσότερα μυθολογικά στοιχεία που αφορούν του αγώνες. Εντυπωσιάστηκε από την εθελοντική προσφορά των μελών του Συλλόγου, είχε ιδέες, μας πρότεινε δράσεις και μας έδωσε την εντύπωση του πολιτικού που νοιάζεται πράγματι για την χώρα.

Ευχαριστούμε τον βουλευτή μας κύριο Δήμα για την γενικότερη στάση του και για το ενδιαφέρον του αλλά και την κύρια Κουντουρά για την βοήθεια που υποσχέθηκε.

Μαρία Χρισταρά-Σπυρογιαννάκη

Σχόλια