Το μπλόκο του Ισθμού έχει ενισχυθεί από αγρότες της Νεμέας, του Φενεού και της Λακωνίας - Κλειστή και η παλαιά Ε.Ο. στο Καλαμάκι (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Έκλεισαν οι αγρότες στις 11:00 την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο Καλαμάκι, με αποτέλεσμα, για άλλη μία φορά, να έχουν αποκοπεί η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα από την Αττική, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να σχηματίζονται ουρές. Η νέα εθνική οδός στα διόδια του Ισθμού είναι κλειστή επ' αόριστον από το μεσημέρι
της Δευτέρας.

 Το μπλόκο του Ισθμού έχει ενισχυθεί σημαντικά από αγρότες της Νεμέας και του Φενεού, καθώς και από αγρότες της Λακωνίας, από το μπλόκο του Ευρώτα, οι οποίοι έφτασαν από το πρωί με πολλά αγροτικά αυτοκίνητα.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ευρώτα, Χρήστος Αναγνωστάκος δήλωσε στο ΑΜΠΕ: «Εδώ είναι ένα πάρα πολύ δυναμικό μπλόκο και συγχαίρω τους αγρότες της Κορινθίας. Εμείς, ήρθαμε από πολύ μακριά και θα μείνουμε εδώ όσο χρειαστεί, να τους ενισχύσουμε, γιατί εδώ χτυπά ο παλμός της Πελοποννήσου».

Για έκτακτα περιστατικά υγείας, οι αγρότες ανοίγουν διόδους και επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να περάσουν από τα μπλόκα της Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ανοίγουν και θα κλείνουν, ανά διαστήματα, την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι.






korinthostv.gr

Σχόλια