Τείχος στο Αιγαίο χτίζει η κυβέρνηση

Δεν έχει τέλος η φρίκη με τους πνιγμένους πρόσφυγες στο Αιγαίο, οπότε η κυβέρνηση -σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση- σχεδιάζει να χτίσει ένα τείχος μέσα στην θάλασσα, ώστε οι πρόσφυγες να πνίγονται από την τουρκική πλευρά.

Το τείχος του Αιγαίου θα είναι συνέχεια του τείχους του Έβρου και υπάρχει η σκέψη να επεκταθεί ως την Κύπρο, ώστε να υλοποιηθεί το
Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού χώρου και να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα «Ελλάδα-Κύπρος-Παλαιστίνη, Σύρος πρόσφυγας δεν θα μείνει».

Μέχρι να χτιστεί το τείχος του Αιγαίου, θα τοποθετηθούν δίχτυα για να μαζεύουν τους πρόσφυγες, και να τους πουλάνε στην ψαραγορά.

Παράλληλα, η κυβέρνηση σκοπεύει να αμολήσει στο Αιγαίο λευκούς καρχαρίες και φάλαινες δολοφόνους, ώστε να αποτρέψει τους πρόσφυγες από το να προσπαθούν να φτάσουν στα ελληνικά νησιά.

Οι καρχαρίες και οι φάλαινες θα τρώνε τους πνιγμένους μετανάστες, ώστε να μην βγαίνουν τα πτώματα στις ελληνικές ακτές και τρομάζουν οι τουρίστες που κάνουν ανέμελοι τις διακοπές τους.

Βέβαια, οι καρχαρίες και οι φάλαινες μπορεί να τρώνε και κάνα τουρίστα αλλά δεν πειράζει, αφού φέτος είχαμε 24 εκατομμύρια τουρίστες -που ο καθένας άφησε μέσο όρο σχεδόν 500 ευρώ στη χώρα μας γιατί είναι μπατίρηδες-, οπότε θα έρθουν άλλοι.

Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες ψάχνουν για φρέσκο ψάρι για να δώσουν στα παιδιά τους και να είναι υγιή, αλλά δεν τους περνάει καν από το μυαλό πως μπορεί τα ψάρια που τρώνε τα παιδιά τους να έχουν φάει τα παιδάκια των προσφύγων για τα οποία πολύ στενοχωρήθηκαν όταν έμαθαν πως πνίγηκαν.

(Εγώ, πάντως, όσο διαρκεί αυτή η φρίκη, ψάρια δεν τρώω.)

Σχόλια