Με το δεξί ο Παννεμεατικός, 0-2 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου

Μια επαγγελματική νίκη πέτυχε ο Παννεμεατικός, ο οποίος χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης επιβλήθηκε 0-2 του Ατρομήτου Χιλιομοδίου και ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι γενικά ήταν
καλύτεροι, με τους παίκτες του Χιλιομοδίου όμως στην επανάληψη να εκμεταλλεύονται και τη χαλάρωση των αντιπάλων τους και να χρειάζεται η παρέμβαση του Κεμαλάι σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ώστε να μην μπει σε περιπέτειες η ομάδα της Νεμέας.

Το 1ο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, καθώς κάποια σουτ των Κριαρά, Λούβρη και Κοντογιάννη δεν βρήκαν στόχο, για να γίνει το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριαρά μετά από παράβαση που κέρδισε ο Σιδέρης από τον Καμπά, με τους γηπεδούχους να αμφισβητούν την απόφαση του κ. Ρούτση. Ο ρέφερι πάντως δεν σφυρίζει το πρώτο τάκλιν, που είναι καθαρά στην μπάλα από τον αμυντικό του Χιλιομοδίου, αλλά υποδεικνύει το μαρκάρισμα στη συνέχεια, που οι δύο παίκτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη φάση.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Χιλιομοδίου έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, αλλά ο Παννεμεατικός ήταν αυτός που έφτασε στο 0-2 με σουτ του Αναγνωστόπουλου μέσα από την περιοχή, έπειτα από υπέροχη ασίστ του Σιδέρη.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Χρήστο Γεώργαρη για το 1-2, αλλά ο Κεμαλάι απέκρουσε εντυπωσιακά το τετ α τετ, ενώ λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας της Νεμέας έδιωξε επίσης δύσκολα επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Τσουμάνη.

Λίγο πριν το τέλος, ο Παννεμεατικός έφτασε κοντά και στο 0-3, αλλά το πλασέ του Σιδέρη, απέκρουσε ο Σκούπας, ενώ ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαγγίνα με 2η κίτρινη κάρτα.

Από πλευράς Νεμέας κορυφαίος ο Σιδέρης, καταλυτικός ο Κεμαλάι, ο Λελούδας προσέφερε ορισμένες εντυπωσιακές στιγμές, ενώ θετική ήταν και η παρουσία των Μητράκου, Κριαρά, Αναγνωστόπουλου και Κοντογιάννη.

Για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, που στην επανάληψη έδειξε καλά στοιχεία, κορυφαίος ο νεαρός Καμπάς, σπουδαία εμφάνιση είχε ο Χρήστος Τσουμάνης, προσπάθησε και ο Χρήστος Γεώργαρης, αλλά ήταν και μοιραίος καθώς σπατάλησε ευκαιρίες για να ξαναβάλει την ομάδα του στο ματς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Σκούπας, Καμπάς, Φαρμάκης, Μαγγίνας, Λέκκας, Σαϊσανάς Π. (70’ Μπίκος), Οικονόμου Π., Γεώργαρης Χ., Γεώργαρης Θ., Τσουμάνης Χ. (90’ Μπέκος), Γεώργαρης Σπ.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Γόγολας (73’ Λάππας), Σταύρου, Σγούρος, Μητράκος, Κριαράς, Λούβρης (80’ Τζίνης), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιάννης (88’ Μαντζιώρος), Σιδέρης, Λελούδας

apopsi24.gr

Σχόλια