Τέλος εποχής για Τσιάκο στον Παννεμεατικό

Επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και στην περίπτωση του Δημήτρη Τσιάκου, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και μετά από 15 σεζόν ανελλιπούς παρουσίας στον Παννεμεατικό, ο εκ των αρχηγών του συλλόγου, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Ο 29χρονος αμυντικός, που έζησε σημαντικές στιγμές με την ομάδα της Νεμέας, κατέκτησε
Κύπελλο με τους «βυσσινί», βρέθηκε ακόμα και στην Α2, σε περιόδους που ο σύλλογος πέρασε και δύσκολα, προσέφερε τα μέγιστα, αλλά πλέον θα φορά άλλη φανέλα, μετά από απόφαση που πήρε ο ίδιος, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ομάδας, με … βαριά καρδιά, να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η διοίκηση της ομάδας δεν ήταν δυνατόν να μην εκδώσει ανακοίνωση για τον Δημήτρη Τσιάκο, τον οποίο ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στο σύλλογο.

«Η διοίκηση του ΠΑΣ Παννεμεατικός, ευχαριστεί τον Δημήτρη Τσιάκο για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά στο σύλλογο, σέβεται απόλυτα την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, ενώ θα τον περιμένει και πάλι αν το επιθυμεί και ο ίδιος, ώστε να κλείσει την καριέρα του, εκεί που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Εις το επανιδείν αρχηγέ…».


Από εκεί και πέρα, κανονικά θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στον Παννεμεατικό, οι άλλοι δύο αρχηγοί του συλλόγου, Πέτρος Τσιωτάκης και Ανδρέας Τζίνης, οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια που θα γίνει την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

apopsi24.gr

Σχόλια