ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ! 1ος Mini Marathon

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με 700 συμμετοχές δρομέων από όλη την χώρα ολοκληρώθηκαν, ο 1ος Mini Marathon Ξυλοκάστρου, με τρεις αγώνες δρόμου αποστάσεων: δύο, πέντε και δέκα χιλιομέτρων.

Μέχρι και λίγα λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων, η ενθουσιώδης προσέλευση και επιθυμία για νέες εγγραφές ήταν εντυπωσιακή, παρότι οι εγγραφές είχαν προ ημερών ολοκληρωθεί, γεγονός που οδήγησε σε
απρόσμενο ρεκόρ συμμετοχής και επιτυχίας, για εναρκτήρια διοργάνωση.

Οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες που έδωσαν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας τρέχοντας δίπλα στον πανέμορφο Κορινθιακό, διασχίζοντας το αισθητικό πευκοδάσος του Πευκιά και περνώντας μέσα από τους δρόμους της πόλης μας, εισπράττοντας χειροκροτήματα και επευφημίες από κατοίκους και επισκέπτες.


Οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε θερμά τον συνδιοργανωτή Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για την αμέριστη συμπαράσταση, την Ελληνική Αστυνομία και όλους τους τοπικούς και Μεγάλους Χορηγούς (Puma & Τρία Έψιλον).

Οφείλουμε, επίσης, δημόσια να ευχαριστήσουμε τα Μ.Μ.Ε της Κορινθίας, της Πελοποννήσου και γενικότερα της χώρας, για την προβολή και στήριξη που μας παρείχαν. 
Ευχαριστίες οφείλουμε και στην κρατική ραδιοφωνία και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η παρουσία των δρομέων και συνοδών τους στην πόλη μας πριν και ιδιαίτερα μετά την λήξη των αγώνων στα πολλά και ποιοτικά καταστήματα και ξενοδοχεία της πόλης μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για έναν ακόμη καλύτερο 2ο Mini Marathon Ξυλοκάστρου και προγραμματίζουμε και άλλες εκδηλώσεις με στόχο την προβολή του τόπου μας και των τοπικών επιχειρήσεων.


ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Σχόλια