Στους καταρράκτες του Ερύμανθου με τον Ορειβατικό Σύλλογο Κορίνθου

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

13 – 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

   Αναχώρηση από Κόρινθο (Περιβολάκια) το Σάββατο πρωί στις 7.30 για το χωριό Κούμανι. Ξενάγηση στο Περιβαντολλογικό Μουσείο του χωριού και πεζοπορία 40 λεπτών στη Φολόη. Στη συνέχεια αναχώρηση για το χωριό Νεμούτα. Η πορεία μας ξεκινάει από το παρθένο φαράγγι του
Άμπουλα (στα τούρκικα σημαίνει άφθονο νερό) και περνώντας μέσα από οργιαστική βλάστηση δίπλα σε νεροτριβές, οθωμανικές βρύσες και δώδεκα πανέμορφους καταρράκτες ύψους 15 έως 50 μέτρων φτάνουμε στο χώρο κατασκήνωσης. Ο κατασκηνωτικός εξοπλισμός θα μεταφερθεί με αγροτικά. Δυνατότητα διανυκτέρευσης και σε δωμάτια στην Ολυμπία.

Ω.Π.: 6    Β.Δ.: Α  Υ.Δ. 250μ

   Την Κυριακή πρωί αναχώρηση με σακίδιο ημέρας για τους 8 καταρράκτες του Χαρατσαρίου, ύψους 15 έως 35 μέτρων οι οποίοι συνθέτουν ένα τοπίο ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς. Στην συνέχεια συνεχίζουμε στον ποταμό Ερύμανθο διασχίζοντάς τον και περνώντας πλάι από 4 καταρράκτες, έναν μπαρουτόμυλο, νερόμυλους, ξωκλήσια, πέτρινα γεφύρια. Πανέμορφη ολόδροση διαδρομή με πολλά νερά και μικρές λίμνες κατάλληλες για δροσιστικές βουτιές. Επιστροφή στην Νεμούτα, φαγητό στις ταβέρνες του χωριού και επιστροφή στην Κόρινθο.

Ω.Π.: 6     Β.Δ.: Α  Υ.Δ.: -250μ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :  ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Ή ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΑ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΜΠΑΤΟΝ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   : ΜΕ ΣΚΗΝΗ 35 ΕΥΡΩ,
                                                   ΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ 55 ΕΥΡΩ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : ΤΣΙΠΑ ΜΙΝΑ    6944909782,                
                   ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ    6948002379,
                   ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   2741029970.

ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ


Σχόλια