Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου και Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης – ΚΕΦΙΑΠ) από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και το Διοικητή του Νοσοκομείου Άργους κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Παρασκευή
27 Μαρτίου 2015.

Η πράξη αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, με την υλοποίηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας και δράσεων ΑΠΕ και ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 5.747.429 ευρώ. Με τις προτεινόμενες επεμβάσεις επιδιώκεται σημαντική μείωση στην κατανάλωση πετρελαίου και θερμικής ενέργειας, μείωση εκπομπών CO2 και ορθολογικότερη χρήση ενέργειας. Με την ενεργειακή αναβάθμιση που θα επιφέρει το σύνολο των παρεμβάσεων θα επιτευχθεί σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας με ικανοποιητική αποδοτικότητα και σημαντικά οφέλη στους χρήστες του κτιρίου, όπως θερμική άνεση, ευεξία, κλπ.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος και οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Βασίλης Σιδέρης και Θεοφάνης Στεφανόπουλος. 


Σχόλια