Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Νεμέα - ΦΩΤΟ

Με αρκετά μεγαλύτερη προσέλευση από την αναμενόμενη ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νεμέας.

Ο Δήμος Νεμέας και η Ομάδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης «Οι Βοηθοί» διοργανώνουν για το γιορτινό πενθήμερο από σήμερα 26 Δεκεμβρίου ως την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014  πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για
μικρούς και μεγάλους.
Για πρώτη φορά ο Δήμος Νεμέας και οι «Βοηθοί» προχωρούν σε ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα να δημιουργήσουν ένα μοναδικό γιορτινό κλίμα για την περιοχή της Νεμέας και όχι μόνο.  Σκοπός της διοργάνωσης είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων των πολιτών του Δήμου. 
Για το λόγο αυτό λειτουργεί ένα μεγάλο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Ο χώρος γύρω από το Δημαρχείο μεταμορφώθηκε για τις γιορτές με σπιτάκια και φουσκωτά παιχνίδια για όλα τα παιδιά, ενώ γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει το σπιτάκι του Αη Βασίλη, όπου τα παιδιά θα μπορούν να ζητούν τα δώρα τους αλλά και να φωτογραφίζονται με τον Άη Βασίλη, γιορτινά σπιτάκια για εκδηλώσεις και φουσκωτά για ατελείωτη διασκέδαση.


Παρασκευή  26 Δεκεμβρίου
16:00-18:00:  Τελετή έναρξης : Kαλωσόρισμα Δημάρχου Νεμέας, Φιλαρμονική χορωδία Νεμέας, Παιδική χορωδία Νεμέας, Βυζαντινή & Δημοτική χορωδία Νεμέας
18:00-19:00: Xορευτική ομάδα  Δήμου Νεμέας
19:30-21:00: Προβολή παιδικής ταινίας







Εκτενέστερο ρεπορτάζ και video σε επόμενη ανάρτηση




Σχόλια