Μαθητές παρέδωσαν τρόφιμα στην Ομάδα Αλληλεγγύης του Δήμου Νεμέας - ΦΩΤΟ - Ευχαριστήρια επιστολή

Λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή της Ομάδας Προσφοράς και Αλληλεγγύης «Οι βοηθοί» του Δήμου Νεμέας προς τους  μαθητές του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Νεμέας  για την σημερινή τους ευγενική προσφορά.

Ευχαριστήρια επιστολή προς Γενικό Λύκειο-Γυμνάσιο-ΕΠΑΛ

Η Ομάδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης «Οι βοηθοί» του Δήμου Νεμέας  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους μαθητές
του Γυμνασίου ,του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Νεμέας  για την ευγενική προσφορά αρκετής ποσότητας τροφίμων μακράς διαρκείας. Η σημαντική αυτή βοήθεια προέρχεται κατόπιν προσέγγισης των ίδιων των μαθητών καθώς και του κου  Μελέτση Λευτέρη ,ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία μαζί με τα παιδιά να διαθέσει μέρος των εσόδων από τον σχολικό τους χορό που έλαβε χώρα το Σάββατο 22/11/2014 στο Club Μω.
Η αγορά των τροφίμων έγινε από τους ίδιους τους μαθητές και η παράδοση αυτών  πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  Τετάρτη 26/11/2014 στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Νεμέας, καλωσορίζοντάς  τους  η υπεύθυνη της Ομάδας κα Χρυσικοπούλου Σοφία  και αρκετά μέλη-βοηθοί.
Η προσφορά αυτή θα καλύψει ανάγκες επιβίωσης συμπολιτών μας,  που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στην παρούσα οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας.


Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συμπαράστασή στο έργο μας τους μαθητές των σχολείων μας σε μια δύσκολη εποχή κι εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα απλόχερα μας διέθεσαν.

          Για την ευγενική αυτή προσφορά η Διαχειριστική Επιτροπή της Ομάδας «Οι βοηθοί » εύχεται σε όλους τους μαθητές Καλή Πρόοδο  και Καλά Χριστούγεννα.

Η υπεύθυνη                                                                                              
Σοφία Χρυσικοπούλου                 








                                                                                       

Σχόλια