Συνέντευξη Δημάρχου Νεμέας, Κώστα Καλαντζή - Μέρος 1ο VIDEO

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Δημάρχου Νεμέας στο nemeapress

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής, την Πέμπτη το μεσημέρι,  στην ηλεκτρονική εφημερίδα nemeapres .

 Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου και αφορούσε μια εφ΄ όλης της ύλης κάλυψη των σημαντικότερων θεμάτων που απασχολούν το Δήμο Νεμέας, απαριθμώντας τα προβλήματα αλλά και
τις δυνατότητες του.

Αφορμή η συμπλήρωση 3 μηνών στην νέα θητεία του στο δήμο Νεμέας, όπου και ζητήσαμε ένα μικρό απολογισμό για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, καθώς προωθεί με επιτυχία αρκετά κοινωνικά προγράμματα προς όφελος των συμπολιτών μας και παράλληλα σημαντικά έργα και υποδομές που θα αναβαθμίσουν την εικόνα του Δήμου Νεμέας.

 Ο Κώστας Καλαντζής απαρίθμησε επίσης τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο Δήμος μας,  αποτελεί  τόπο τουριστικού ενδιαφέροντος καθώς επίσης και σημείο αναφοράς αρχαιολογικού προορισμού.

Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για επανένταξη του έργου του βιολογικού καθαρισμού, τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό καθώς και στο θέμα της διαχείρισης των αποριμμάτων.


Σχόλια