Σαμαράς: Θα πάω μέχρι τέλους

Αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και να φτάσει τουλάχιστον μέχρι την προεδρική εκλογή εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην Χαλκιδική για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ. 

Ο Α. Σαμαράς παρά τις αντιθέτου εισηγήσεις που δέχεται από συνεργάτες του αλλά και από πολιτικούς που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στο κόμμα
– όπως ο Κ. Καραμανλής - περί επίσπευσης των εκλογικών διαδικασιών απάντησε ουσιαστικά ότι θα φτάσει μέχρι τέλους (ανεξάρτητα αν έχει ή όχι τους 180) ενώ παράλληλα ανέβασε τους τόνους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Με ρώτησε κάποιος χθες, αν κουράστηκα που όλο αυτό το διάστημα έχουμε έναν ξέφρενο ρυθμό δουλειάς, εδώ και δυόμιση χρόνια… Απαντώ: το φορτίο γίνεται ελαφρύτερο όταν το σηκώνει κανείς με χαμόγελο. Και εμείς έχουμε το χαμόγελο, γιατί ξέρουμε ότι κάνουμε ως Νεοδημοκράτες, το σωστό για τη χώρα. Και έχουμε το χαμόγελο, γιατί ξέρουμε ότι οι κόποι μας αρχίζουν να αποδίδουν. Γιατί όλοι αναγνωρίζουν, πια ότι τα χειρότερα τα αποτρέψαμε, τα δύσκολα τα περάσαμε και τα καλύτερα έρχονται.» 

real.gr

Σχόλια