Έγιναν εκατομμυριούχοι με βιντεάκια στο YouTube!

Η 27χρονη Τζένα έγινε διάσημη μέσα από τα βιντεάκια της τα οποία ανέβασε στο YouTube. Κάθε διαδικτυακή της εμφάνιση αντιστοιχεί σε εκατομμύρια κλικ και κάθε κλικ φουσκώνει ακόμα περισσότερο τον τραπεζικό της λογαριασμό. Το βίντεό της "Πως να αποφύγετε να μιλάτε σε ανθρώπους που δεν θέλετε" το είδαν πάνω από 32 εκατομμύρια άνθρωποι.

Με ιντερνετικούς καυγάδες και σχόλια για τη μόδα, τους
άντρες και τη σεξουαλική της ζωή, η νεαρή μπλόγκερ κατάφερε και απέκτησε 13.400.000 συνδρομητές στο κανάλι της, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο δολάρια σε διαφημιστικά έσοδα.

Ο 24χρονος Φέλιξ Κιέλμπεργκ πάλι από τη Σουηδία ή αλλιώς Πιου Ντι Πάι, όπως είναι το ψευδώνυμό του διαθέτει το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο κανάλι στο YouTube, με 27 εκατομμύρια εγγεγραμμένους. Σχολιάζει με.... μάλλον ανάρμοστη γλώσσα, βιντεοπαιχνίδια και κερδίζει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια από τις διαφημίσεις. Το πραγματικό του εισόδημα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 8 εκατομμύρια δολάρια.

Στη λίστα των οικονομικά κερδισμένων του διαδικτύου βρίσκονται και οι Smosh, ένα κωμικό δίδυμο νεαρών Αμερικανών με παρωδίες βιντεοπαιχνιδιών με περισσότερους από 18 εκατομμύρια συνδρομητές.

espressonews.gr

Σχόλια