ΤRAPέZION - Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η εταιρεία ΤRAPέZION δραστηριοποιείται στην παροχή εκπαιδευτικών, συμβουλευτικών, management & marketing υπηρεσιών, με τη διοργάνωση και υλοποίηση “Επιμορφωτικών Σεμιναρίων”, εστιάζοντας αποκλειστικά στον πρωτογενή τομέα και ιδιαιτέρως στα αγροτικά προϊόντα της ελληνικής γης.

Η εταιρεία φιλοδοξεί να καλύψει πλέον και τις ανάγκες επιμόρφωσης των ενδιαφερομένων
ιδιωτών, φυσικών προσώπων, επιχειρήσεων, οργανισμών, αγροτικών συνεταιρισμών, Δήμων, κτλ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Ν. Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας), των νομών Αχαΐας, Ηλείας & Αιτωλοακαρνανίας και της ευρύτερης Περιφέρειας Αττικής.

Η ομάδα των έμπειρων και εξαιρετικά καταρτισμένων συνεργατών & εισηγητών της εταιρείας, συμβάλλει τα μέγιστα έτσι ώστε οι συμμετέχοντες στα επιμορφωτικά σεμινάρια να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις με απλά και κατανοητά βήματα, από τη φάση σύλληψης της επιχειρηματικής ιδέας και καλύπτοντας όλα τα επόμενα στάδια, δηλαδή αυτά της παραγωγής, της τυποποίησης και της προώθησης των αγροτικών προϊόντων στις αγορές του εσωτερικού και κυρίως του εξωτερικού.

Eντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των επιμορφωτικών σεμιναρίων του εκπαιδευτικού κύκλου "Ιούλιος 2014 - Δεκέμβριος 2014".

                               

Σχόλια