Απάντηση Δημάρχου Νεμέας στον Κώστα Καλαντζή

Διαβάζοντας τα όσα με πολύ γλαφυρό είν' αλήθεια τρόπο "καταγγέλλει" ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Καλαντζής στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα, έχω να επισημάνω ότι η συμπεριφορά τόσο η δική μου, όσο και όλων των αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου απέναντί του είναι η
ίδια όπως και απέναντι σε οποιονδήποτε άλλο δημότη μας: τηρούνται πάντα τα νόμιμα και ουδεμία ειδική μεταχείριση πρόκειται να γίνει στον κ. Καλαντζή λόγω της υποψηφιότητάς του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Από κει και πέρα, του συνιστώ να είναι ψύχραιμος, συνεργάσιμος και ευγενικός - ιδιαίτερα με τους υπαλλήλους του δήμου, που κάνουν καθημερινά και χωρίς διακρίσεις το καθήκον τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης - προς αποφυγή προβλημάτων και κυρίως για να μην εκτίθεται ο ίδιος.

Καταλαβαίνω γιατί δεν παρέλαβε τον φάκελο που του απέστειλε ο δήμος δύο φορές (και μάλιστα την πρώτη όπως πολύ καλά γνωρίζει έλεγξε και το περιεχόμενό του), όπως καταλαβαίνουν και οι συμπολίτες μας.


Κατανοώ ότι βρίσκεται σε μία φορτισμένη συναισθηματικά περίοδο, αλλά ο πολιτικός πολιτισμός και η λογική, είναι ακράδαντη πεποίθησή μου ότι πρέπει να πρυτανεύσουν σ' αυτές τις εκλογές και αυτός είναι ο δρόμος που και προσωπικά έχω επιλέξει ν' ακολουθήσω.


Ο Δήμαρχος Νεμέας 

Ευάγγελος Ανδριανάκος

Σχόλια